Page content

Comment Section

8 reacties op “Pins toevoegen aan je Pinterest borden


Door Siny op 7 april 2019

Helder en duidelijk! Dat had ik nodig, dank je wel!Door sandoa op 19 februari 2020

Hoe plaats ik een animatie foto ?


Door Maaike Gulden op 20 februari 2020

Je bedoelt een video? Deze wordt op Pinterest nog niet ondersteund in het Nederlands. Dus zodra je Nederlandse woorden gebruikt, is de kans groot dat deze geweigerd word. Maar je post een video pin op dezelfde manier als een standaard pin.


Door diana op 22 januari 2021

Hoe kan het dat ik bij sommige pins gewoon een website kan toevoegen en op andere pins binnen mijn eigen pinterest pagina dat niet kan omdat dat veld er helemaal niet bij staat


Door Maaike Gulden op 22 januari 2021

Ik begrijp je niet helemaal want je kunt altijd een link toevoegen want iedere pin linkt naar een bepaalde pagina op internet als het goed is. ALs je iets re-pint dan kun heeft die afbeelding al een link. Maar misschien dat je jouw vraag iets kunt verduidelijken of even een afbeelding kunt mailen naar info@themarketingfactory.nl, dan kan ik even met je meekijken.


Door Karin op 26 januari 2021

Wat wordt bedoeld met de optie ‘mensen mogen foto’s toevoegen’? Dat anderen zelf iets aan mijn pinbord kunnen toevoegen of dat ze mijn foto’s kunnen re-pinnen? Of kan dat laatste altijd.


Door Maaike Gulden op 27 januari 2021

Mensen kunnen alleen hun eigen content toevoegen aan een bord als ze door de beheerder toegevoegd zijn.Dan zijn het groepsborden. Ze kunnen niet zomaar op al jouw borden content toevoegen. Repinnen kan altijd zodra een bord openbaar is. Dan kunnen alle pins gerepind worden.

Plaats een reactie


*