Maaike Gulden - marketing stylist en social media expert

Hi, ik ben Maaike! 

Kan ik je helpen met jouw online marketing? 

                                              

Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om je bedrijf te promoten: bloggen, social media, webinars, email. En dat zijn nog maar een paar dingen. Maar een dag heeft slechts 24 uur. En er is maar één jij.


Dus hoe beslis je welke marketing strategieën je inzet om je bedrijf te promoten? En hoe implementeer je deze strategieën zodat je resultaten behaalt, en het liefst een beetje snel?! Ik leer je op een praktische en begrijpelijke manier (dus zonder technisch gedoe) hoe jij jezelf & jouw business slim promoot op internet zodat je meer geld kunt verdienen.

MIJN VERHAAL

Na mijn opleiding ben ik gewoon voor een baas gaan werken. Een baan van 9 tot 5. Mijn eerste baan was op een reisbureau want reizen heb ik altijd het allerliefst gedaan ;) Maar na mijn scheiding verdiende ik te weinig om mezelf en mijn zoon te onderhouden en verre reizen te kunnen blijven maken. Dus heb ik een carrière switch gemaakt. In de avonduren een HBO opleiding Internationaal Marketing Management gedaan wat best zwaar was naast mijn fulltime baan als alleenstaande moeder.


Maar ik was vastbesloten dat ik het anders wilde. Vervolgens heb ik jaren als marketing manager gewerkt in het bedrijfsleven en de zorg. Ik verdiende genoeg om ieder jaar samen met mijn zoon een mooie verre reis te maken, op wintersport te gaan en tussendoor ook nog zo veel mogelijk trips te maken. Maar toch knaagde het. Je hebt maar zo veel vakantiedagen per jaar. Alles veranderde toen ik de kracht van internet en social media ontdekte. Dat biedt zo veel mogelijkheden voor online ondernemers. Dus ik heb mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen. En ik ben nog steeds blij dat ik die stap gezet heb. Het geeft meer vrijheid en voldoening. Dat gun ik jou ook!


Ook voor mij is het een zoektocht geweest om te ontdekken wat wel en niet werkt op internet. Ik heb het zwaar gehad en werkte nog meer uren per week dan ik ooit gedaan had…en zonder resultaat. Heel frustrerend, zeker met een marketingachtergrond. 


Maar online marketing is zo compleet anders dan traditionele marketing. 


Met mijn jarenlange ervaring, ken ik inmiddels de kneepjes van het vak. Ik weet welke online marketing strategieën werken. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, blijf ik me ook continu ontwikkelen en volg trainingen in binnen en buitenland. Die kennis deel ik graag met jou als ondernemer zodat jij ook meer impact hebt op anderen, maar wel op jouw voorwaarden. 


Mijn passie voor social media en online marketing deel ik graag met anderen. Samen werken we aan de groei van je online bedrijf!

WIE BEN IK?

De drijvende kracht achter The Marketing Factory ben ik, Maaike Gulden. 


 • Avontuurlijk, sportief, een tikkeltje eigenwijs en een echte doorzetter. 
 • Moeder van een zoon en ik heb nog 2 kinderen cadeau gekregen.
 • Een echt familiemens (ik hou van gezelschapsspellen). 
 • Een online ondernemer die de kansen van het internet benut om te werken waar en wanneer ik wil. 
 • En als het even kan, ben ik op reis. 


Dat ben ik in een notendop. 


MEER WEETJES OVER MIJ

 • Vroeger wilde ik lerares worden en oefende uren op al mijn poppen. Training geven vind ik nog steeds leuk, maar dan wel met echte mensen die graag actie nemen. 
 • Ik ben vrij direct en neem geen blad voor mijn mond maar dan weet je wel waar je aan toe bent ;)
 • Ik ben jarenlang coach geweest van de F-jes bij de voetbal maar als hockeycoach had ik meer talent.
     • Altijd op zoek naar nieuwe avonturen, zowel op verre reizen maar ook in mijn bedrijf probeer ik graag nieuwe dingen uit.
    • Ik drink geen alcohol, ik heb liever een cola light.
   • Online ondernemen vind ik veel leuker dan huishoudelijke klussen.

MIJN MISSIE

Wil je online zichtbaar & herkenbaar zijn voor je ideale klant en traditionele acquisitie achter je laten? 

Wil je online ondernemen op een manier die bij jou en je lifestyle past? 


Het is mijn missie om  ambitieuze ondernemers te helpen met hun online marketing zodat ze meer klanten aantrekken via internet. Zelf geniet ik iedere dag van mijn vrijheid als eigen baas. Dat ik kan werken op mijn eigen voorwaarden en die past bij het leven dat ik wil leiden.


Dat gun ik jou ook!


Heb je bepaalde kennis en expertise waarmee je anderen kan helpen? Maar worstel je om ook echt door te breken met je eigen bedrijf? Verdien je niet genoeg om je ultieme levensstijl te leiden? Is het keihard ploeteren? Ik help zelfstandig ondernemers om met hun kennis en expertise online geld te verdienen.


Met de kracht van internet en social media kun je meer mensen en impact bereiken. Ik geloof in persoonlijke marketing en dat juiste kleine ondernemers hier een voordeel hebben en slagvaardiger zijn. 


Heb je als ambitieuze ondernemer het gevoel...


 • Dat je veel kennis in huis hebt, maar je talent niet volledig benut?
 • Te weinig tijd hebt voor je gezin en je hobby’s?
 • Heel hard werkt, maar het financieel niet voldoende oplevert?
 • Kom je iedere dag uren tekort om echt te groeien met je bedrijf?
 • Dat je meer klanten wil aantrekken met je online marketing?
 • Dat je marketingactiviteiten te weinig effect hebben?


Dan kan ik je zeker helpen. Ik ken dat gevoel, maar het kan echt anders. 


Bekend van:     

MIJN AANBOD

Wil jij gezien worden als de expert in jouw branche, ook als niemand je nu nog kent? 

Wil je klanten aantrekken zonder traditionele acquisitie? 

Wil je een succesvol bedrijf opbouwen waar je trots op bent? 


Maar wel op een manier die bij jou en je levensstijl past?


Ik help je met je online marketing & een online bedrijf opbouwen…


 • Een onderscheidende positionering en een duidelijke koers.
 • Jouw online zichtbaarheid en herkenbaarheid vergroten.
 • Jouw expertstatus neerzetten en uitbouwen.
 • Een persoonlijke marketingaanpak met meer impact.
 • Nieuwe verdienmodellen ontwikkelen (geen uurtje-factuurtje).
 • Een online bedrijf opbouwen voor meer vrijheid.


Dat doe ik in simpele en actiegerichte stappen. 


Zodat jij een bedrijf opbouwt waar je trots op bent. Met een online marketing strategie die bij je past en waar jij je prettig bij voelt.


WIL JE EEN ONLINE BEDRIJF OPBOUWEN?

Wil je een online bedrijf opbouwen?


Online ondernemen kan soms best lastig en eenzaam zijn. Er komt veel bij kijken en de ontwikkelingen gaan snel. Soms is het erg frustrerend om al die nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen. En op internet zijn zo veel verschillende adviezen te vinden dat het verwarrend kan zijn. 


Daar weet ik alles van. 


Duizenden euro’s heb ik inmiddels geïnvesteerd in verschillende systemen en programma’s zoals e-mailproviders of software voor online trainingsprogramma’s. Door schade en schande wijs geworden maar...


Inmiddels weet ik welke strategieën werken.


Ik ben hier al jaren mee bezig en leer nog dagelijks bij. Ik volg veel trainingen in binnen- en buitenland, online en offline om bij te blijven in mijn vak. Kennis die ik graag met je deel, maar alleen de dingen die ik geprobeerd heb en voor mij ook werken. Want online ondernemen kan je leven veranderen.


 • Een online bedrijf biedt veel vrijheid en kansen om meer impact te hebben.
 • Jouw marketing is daarbij het allerbelangrijkste om online zichtbaar te zijn en klanten aan te trekken.
 • De ontwikkelingen gaan snel dus is het belangrijk om bij te blijven en in te spelen op alle mogelijkheden.


Ben je klaar voor verandering en succes?


KLAAR VOOR ONLINE SUCCES?

Klaar voor verandering en online succes?


Online marketing is niet moeilijk. Iedereen kan het leren dus ook jij. 


Zelf ben ik ook niet opgegroeid met internet en social media. In het begin heb ik ook enorm geworsteld om uit te zoeken wat wel en niet werkt. 


Inmiddels heb ik al duizenden mensen succesvol geholpen met hun online marketing. 


Iedere dag geniet ik nog van mijn vrijheid als online ondernemer. Ik kies zelf waar en wanneer ik wil werken. Zo heb ik genoeg tijd om trainingen te volgen, dingen te doen met mijn gezin, te reizen en te sporten. Ik hou van reizen en wat is er nu fijner dan geld te verdienen als je op reis bent? Of overdag even te kunnen gaan hardlopen of paardrijden?


Daar geniet ik enorm van dat ik kan werken op mijn eigen voorwaarden. Op een manier die het beste bij mij en mijn levensstijl past. Zo is het niet altijd geweest. Maar als je niet langer tevreden bent, is het tijd voor actie….om dingen te veranderen in je leven.


arrow_drop_up arrow_drop_down