Maaike Gulden - marketing stylist en social media expert

Hi, ik ben Maaike

Wat ik het allerliefste doe? Jou als coach of kennisondernemer leren hoe je van nul klanten naar een wachtlijst gaat en je eigen groepsprogramma lanceert. Online heb je veel mogelijkheden om meer mensen te helpen. Maar een dag heeft maar 24 uur en er is maar één jij.


Er is online zoveel informatie te vinden, en ook een hoop gebakken lucht. Dus hoe weet je wat wel en niet werkt? Toen ik voor mezelf begon deed ik vooral veel interim klussen. Daar verdiende ik een leuke boterham mee maar stond ook dagelijks in de file. Ik kwam moe en uitgeblust thuis. Totdat ik daar helemaal klaar mee was.


Vol goede moed begon ik een online bedrijf, verpakte mijn kennis in online trainingen en was er klaar voor om meer impact te maken en voor meer persoonlijke en financiële vrijheid.


De realiteit was dat dit helemaal niet zo moeiteloos ging als je vaak hoort. In plaats van meer vrijheid maakte ik lange dagen. Na flink geïnvesteerd te hebben in trainingen, een hoop vallen en opstaan en meer mislukkingen dan ik eigenlijk wil toegeven, heb ik inmiddels een winstgevend online bedrijf.


Ik leef nu iedere dag mijn droom en daar wil ik jou bij helpen. Elke dag mag ik doen wat ik het liefste doe, werk met leuke mensen en ik kan ik echt ondernemen op mijn voorwaarden.


social media succes training maaike gulden

Wie ben ik?

 • Ik ben al een ‘ouwe rot’ in het vak en draai al heel wat jaren mee en ken dus de kneepjes van het online marketing vak.


 • Ik ben praktisch en to te point, geen overtollige informatie want hey jouw tijd is kostbaar.


 • Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe online ontwikkelingen, volg deze op de voet en probeer alles eerst zelf uit.


 • Ik ben vrij direct en neem geen blad voor mijn mond maar dan weet je wel waar je aan toe bent ;)


Meer weetjes over mij

 • Vroeger wilde ik lerares worden en oefende uren op mijn poppen. Training geven vind ik nog steeds leuk, maar wel met echte mensen die graag actie nemen en terug praten. 


 • Altijd op zoek naar nieuwe avonturen om nieuwe plekken op de wereld te verkennen maar ook in mijn bedrijf probeer ik graag de nieuwste online trends en ontwikkelingen uit.


 • Ik ben licht allergisch voor manifesteren, mooie praatjes en leuke ideeën bedenken. Ik geloof in concrete acties, een duidelijke strategie en slimmer werken.
Wil je ondernemen op een manier die bij jou past? 

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers te helpen met hun online marketing zodat ze meer klanten aantrekken via internet. Zelf geniet ik iedere dag van mijn vrijheid als eigen baas en dat ik kan werken op MIJN voorwaarden. Dat gun ik jou ook!


Worstel je om ook echt door te breken met je eigen bedrijf? Verdien je niet genoeg om je ultieme levensstijl te leiden? Is het keihard ploeteren? Ik help zelfstandig ondernemers om met hun kennis en expertise online geld te verdienen.


Heb je als ambitieuze ondernemer het gevoel...


 • Dat je veel kennis in huis hebt, maar je talent niet volledig benut?
 • Te weinig tijd hebt voor je gezin en je hobby’s?
 • Heel hard werkt, maar het financieel niet voldoende oplevert?
 • Kom je iedere dag uren tekort om echt te groeien met je bedrijf?
 • Dat je meer klanten wil aantrekken met je online marketing?
 • Dat je marketingactiviteiten te weinig effect hebben?


Dan kan ik je zeker helpen. Ik ken dat gevoel, maar het kan echt anders. En hieronder kun jij je aanmelden voor een gratis online training waar je direct mee kunt straten. Je leert de 5 succesfactoren die zeker niet mogen ontbreken in je marketing!Bekend van:     


Gratis training online marketing succesfactoren


Kun je niet wachten om te starten meld je aan voor deze GRATIS training

Hi, ik ben Maaike!

Online Marketing & Business Mentor