Page content

Over Maaike Gulden

Ik maak je wegwijs in de wondere wereld van social media

maaike-guldenIk schrijf, spreek, train en adviseer op het gebied van social media en online marketing. Het is mijn passie om mensen wegwijs te maken in de wondere wereld van de sociale media, en dan met name professionals in zorg en welzijn. De inzet van social media kan de zorg alleen maar beter, efficiënter en vooral menselijker maken.

Praktische aanpak

Social media spelen een steeds grotere rol en bieden enorm veel kansen om in gesprek te gaan met klanten of patiënten, kennis uit te wisselen met collega’s en je werkzaamheden slimmer te organiseren. Op internet kan iedereen aan de slag met dezelfde middelen, maar niet iedereen weet hoe je social media het meest effectief inzet. Ik kan je daarbij helpen. Mijn praktische, no-nonsense aanpak biedt je stevige handvatten om effectief met social media aan de slag te gaan.

Mijn klanten

Ik geloof in de kracht van social media en heb inmiddels al duizenden mensen getraind in het gebruik van sociale netwerken zoals Twitter, LinkedIn Periscope of Facebook. Ik heb gewerkt voor klanten als de MOgroep, Zorgbelang Brabant, Maastricht UMC, Radboudumc, Zuidzorg, Gemeente Stichtse Vecht, Movisie, De Academie voor de Rechtspraktijk, Rabobank, Sandd, Avans Hogeschool en Werkspot.

Social media is mijn passie

Mijn passie voor social media deel ik graag met anderen. Ik treed regelmatig op als spreker, ben mede-oprichter van Social Media Club Breda (SMC076) en blogger voor Frankwatching. Daarnaast ben ik auteur van de boeken ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten‘ en ‘Social Media in zorg en welzijn‘.

Nog meer over mij

In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn gezin van het leven. Behalve social media adviseur ben ik ook de trotse moeder van een puberzoon en in het weekend heb ik er nog 2 kinderen bij. Naast mijn passie voor social media, ben ik ook gek op sporten, paardrijden, tennis en reizen. Verder ben ik actief in het verenigingsleven.

Kan ik je helpen?

Neem gerust vrijblijvend contact op om te kijken of ik jou kan helpen. Je kunt me mailen op info@themarketingfactory.nl of bellen 06-48240012. Natuurlijk kun je me ook via social media benaderen 😉