Page content

Comment Section

10 reacties op “Dubbel linkedin account? Dat is onverstandig!


Door Martin op 30 december 2017

Mooi, verduidelijkend artikel. Blijft wel de vraag hoe dit “meerdere doelgroepen – probleem” dan wel op te lossen


Door Maaike Gulden op 20 januari 2018

Wat bedoel je daar precies mee? Kun je iets specifieker zijn?


Door Johan Willems op 6 mei 2018

Ik heb sinds kort een tweede bedrijf waar ik steeds meer aandacht aan ga besteden. Hoe kan ik nou in LinkedIn een tweede profiel aanmaken zodat ik me daarmee met mijn tweede bedrijf kan presenteren? Als ik het in mijn huidige profiel invul lijkt het net alsof ik met mijn eerste (huidige) bedrijf ben gestopt en met het tweede bedrijf ben begonnen. Ik wil ze graag naast elkaar gebruiken in LinkedIn en liefst met aparte pagina’s want beide bedrijven hebben niets met elkaar te maken, behalve dan dat ik eigenaar ben..


Door Maaike Gulden op 7 mei 2018

Hoi Johan,

Je kunt maar 1 profiel aanmaken op LinkedIn omdat jij wel dezelfde persoon bent. Je kunt beide bedrijven vernoemen in je samenvatting. Ook in je kopregel of headline kun je beide vernoemen of een keuze maken waar je je op focust op LinkedIn. Volgens mij kun je wel meerdere pagina’s maken, maar die hangen altijd aan dat ene profiel.

Maaike


Door Brigitte de Klerk Wolters-Tilli op 4 december 2019

Mijn LinkedIn profiel is van 75 naar 2 gegaan en ik ben alle info kwijt. Ik kan mezelf wel opzoeken met alle info, maar dan lijkt het een buitenstaander, ik moet dan connectie maken. Ik moet dus van het account af met de 2 connecties en ik moet weer beheerder worden van mijn eigen profiel….


Door Maaike Gulden op 4 december 2019

Dan ben je duidelijk niet ingelogd. Probeer in te loggen met het mailadres wat je mogelijk gebruikt hebt en vraag een nieuw wachtwoord aan om weer in je account te kunnen.


Door wam op 10 februari 2021

Ik heb een linkedin account met een bedrijfspagina. Ik heb nu een tweede onderneming, waarvoor ik ook een bedrijfspagina wil maken. Ik krijg steeds een foutmelding, maar geen reden hiervoor of advies wat ik moet doen. Kan een tweede pagina niet?


Door Maaike Gulden op 11 februari 2021

Dat zou wel gewoon moeten kunnen dus geen idee waarom je een foutmelding krijgt.


Door Marc op 22 april 2021

Mijn loondienstfunctie en mijn bedrijf staan elkaar in de weg. Toch wil ik beide promoten op linkedin. Wat zijn de mogelijkheden?


Door Maaike Gulden op 22 april 2021

Persoonlijk zou ik gewoon beide door elkaar promoten want dit is wie je bent en wat je doet.

Plaats een reactie


*