Succesvol een nieuw product of dienst lanceren? 5 Tips [ST044]
Succesvol een nieuw product of dienst lanceren? 5 Tips [ST044]
17 januari 2020 
2 min. leestijd

Succesvol een nieuw product of dienst lanceren? 5 Tips [ST044]

Succesvol  een nieuw product lanceren? Of een nieuwe dienst natuurlijk zoals een evenement, training of online programma? Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met met een lancering. Of je nu een boek uitgeeft of start met een gloednieuw aanbod, dan is het goed om dit te lanceren en met een ‘bang’ op de markt te brengen.

In deze podcast deel ik tips die je absoluut nodig hebt voor een succesvolle lancering van je nieuwe aanbod.

Succesvol nieuw product lanceren

In deze podcast ontdek je praktische tips om succesvol een nieuwe product of dienst te lanceren. Hoe je dit slim aanpakt en wat absoluut niet mag ontbreken.

Focus eerst op het opbouwen van je publiek voordat je iets gaat lanceren. Als je een paar honderd mensen op je lijst hebt, kun je een online programma lanceren. Begin op tijd met de promotie. Ga mensen opwarmen en creëer buzz voor je online programma voordat de deuren opengaan. Wees niet bang om dit vaak te benoemen.

Kun je hulp gebruiken bij het maken van een online programma en een succesvolle lancering? Bekijk dan eens mijn programma Master Online Marketing of neem gerust contact op.

social media content kalender

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Waarom het goed is om eerst een online publiek op te bouwen.
  • Hoe je mensen enthousiast maakt zodat ze staan te popelen om je aanbod te kopen.
  • Waarom het goed is om bezwaren weg te nemen voor je lancering.
  • Hoe je urgentie creëert zodat mensen ook NU kopen.
  • Waarom je waarschijnlijk meer moet promoten dan je lief is.

Luisteren via Stitcher >>

Luisteren via iTunes >>

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt, deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of stuur me een berichtje op Instagram @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Succesvol nieuw product lanceren? 5 dingen die onmisbaar zijn bij een goede lancering van je boek, training, evenement of online programma | online marketing tips | online verkopen | online geld verdienen | online ondernemen | #onlinemarketing #lanceren #themarketingfactory #onlineverkopen

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen