Dezelfde ideeën als anderen? Laat je hierdoor niet tegenhouden [ST045]
Dezelfde ideeën als anderen? Laat je hierdoor niet tegenhouden [ST045]
Podcast
Maaike Gulden
Podcast
01/23/2020
2 min
0

Dezelfde ideeën als anderen? Laat je hierdoor niet tegenhouden [ST045]

01/23/2020
2 min
0

Dezelfde ideeën als andere ondernemers? Vaak hoor ik van klanten dat ze zich laten tegenhouden in hun creativiteit en ondernemerschap omdat ze denken dat het idee dat ze hebben al gedaan is of dat een markt al overvol is. En daarom starten ze niet met hun idee en dat te doen waar ze blij van worden.

In deze podcast leg ik uit waarom je gewoon jouw idee uit kunt werken, ook als andere ondernemers dezelfde ideeën hebben.

Dezelfde ideeën als andere ondernemers?

Laat je alsjeblieft niet tegenhouden om je idee te realiseren omdat je denkt dat iemand anders dat al doet wat jij wilt doen. Dat argument hoor ik zo vaak en mensen laten zich hierdoor tegenhouden. En dat is zo zonde. Vaak is dit ook gewoon een excuus….

Ik geef online marketing en social media advies. Ik geef ook online trainingen. Ben ik de enige die dit doet? Bed ik iets heel unieks. Zeker niet. Maar als je mijn trainingen volgt of mijn podcasts luistert of me volgt op social media. Dan weet je dat dit totaal anders is dan anderen die dit ook aanbieden.

Iedereen is uniek

We hebben allemaal een hele andere benadering, andere methodes en je hoort andere verhalen waarin jij je herkent (of niet). Iedereen brengt het op zijn of haar eigen manier en daarmee ben je sowieso al uniek.

Kun je hulp gebruiken bij het maken van een online programma en een succesvolle lancering? Bekijk dan eens mijn programma Master Online Marketing of neem gerust contact op.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Waarom het niet uitmaakt als anderen dezelfde ideeën hebben als jij.
  • Hoe jij je kunt onderscheiden van anderen die dezelfde ideeën hebben.
  • Waarom het goed is om te kijken naar wat andere ondernemers doen.
  • Hoe je voorkomt dat je een kans misloopt.
  • En nog zo veel meer..

Luisteren via Stitcher >>

Luisteren via iTunes >>

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt, deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of stuur me een berichtje op Instagram @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Waarom het niet uitmaakt als je dezelfde ideeën hebt als andere ondernemers. Laat je hier vooral niet door tegenhouden maar geef er je eigen draai aan | online marketing | online ondernemen | online geld verdienen | online verkopen | social media tips | #marketingtips #themarketingfactory #socialtalk #onlinemarkating #ondernemertips

Reacties
Categorieën