Waarom investeren in Master Online Marketing: 7 goede redenen
Waarom investeren in Master Online Marketing: 7 goede redenen
24 april 2019 
5 min. leestijd

Waarom investeren in Master Online Marketing: 7 goede redenen

Je weet dat marketing belangrijk is en dat je iets met social media moet. Als mensen je niet kunnen vinden, kunnen ze ook niet van je kopen. Het is dus goed om jezelf online zichtbaar te maken. Maar ben je soms overweldigd met alle mogelijkheden en heb je continu het gevoel dat je tijd tekort komt? Ben je het beu dat je niet genoeg verkoopt en dat je te weinig klanten hebt? Dan is Master Online Marketing iets voor jou. Maar waarom investeren in Master Online Marketing?

Bedrijf online promoten

Tuurlijk besef je dat je marketing belangrijk is. Maar waar haal je de tijd vandaan? Je moet ook nog een bedrijf runnen en misschien nog een blog maken. Je hebt afspraken, moet verkopen realiseren en je to-do list bevat allerlei dingen van je boekhouding, website bijwerken tot het opschonen van je inbox. Dus waar begin je en waar kun jij je het beste op focussen?

Er zijn ook zoveel dingen die je kunt doen om je bedrijf te promoten: bloggen, social media, email, webinars…en dat zijn nog maar een paar dingen. Een dag heeft slechts 24 uur en er is maar een jij. Dus hoe weet je welke marketing strategie het beste werkt om klanten aan te trekken? En hoe implementeer je dit om resultaten te krijgen, en het liefst een beetje snel.

Wat is Master Online Marketing?

In Master Online Marketing deel ik al mijn marketing kennis en jarenlange ervaring als ondernemer met je. Al mijn leergeld en valkuilen kan jij vermijden! Ik heb namelijk al mijn kennis (die ik door de jaren heen verzameld heb en dagelijks met succes toepas) verpakt in dit programma dat jou het perfecte stappenplan biedt om met je online bedrijf aan de slag te gaan!

  • Nu verdien ik het grootste deel van mijn inkomen online,
  • scoren mijn blogs hoog in Google
  • en groeit mijn mailinglijst iedere dag.

Daardoor kan ik mooie reizen maken met mijn gezin, heb ik meer tijd voor mijn hobby’s en mijn gezin. En heb ik meer impact en vrijheid terwijl ik gewoon werk vanuit huis.

Maar dat is niet altijd zo geweest. Toen ik voor mezelf begon gaf ik veel trainingen en deed interim klussen. Tot ik die files helemaal zat was. Toen besloot ik dat het echt anders moest. Ik was tenslotte niet voor niks eigen baas geworden. Nu kan ik ondernemen op MIJN voorwaarden. En dat gun ik jou ook. Ik heb dat moeten leren met vallen en opstaan. Zelf ben ik ook niet opgegroeid met internet 😉 Maar ik heb de fouten al voor je gemaakt en veel leergeld betaalt.

Online ondernemen kan best lastig zijn

Online ondernemen kan soms lastig zijn. Er komt veel bij kijken en de ontwikkelingen gaan snel. Soms is het frustrerend om al die nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen. Op internet staan veel verschillende adviezen waardoor het verwarrend kan zijn. Daarom heb ik besloten om de exacte elementen die jij nodig hebt om een winstgevend online bedrijf op te bouwen in een gloednieuw programma te verwerken: Master Online Marketing.

Ik zou willen dat MOM bestond toen ik begon, het zou mij jaren tijd en veel geld gescheeld hebben 😉 Misschien twijfel je nog of Master Online Marketing iets voor jou is. Herken jij je hierin?

  • Je hebt al veel webinars gevolgd, maar weet niet hoe je deze stappen toepast op jouw eigen bedrijf.
  • Je hebt al die blogs gelezen van ondernemers duizenden euro’s verdienen, hun checklists gedownload en de stappen uitgevoerd die voor die experts werken.
  • Misschien heb je ook al een aantal (online) trainingen gevolgd, alles geïmplementeerd, maar toch blijven jouw resultaten achter.
  • Je bent goed in je vak, weet dat je mensen echt kan helpen, als ze eerst maar eens van je bestaan afweten.
  • Als ze jouw social media berichten maar eens zouden zien of zich aanmelden voor je mailinglijst.
  • Je bent overweldigd met alle techniek en online mogelijkheden, en hoe jij dit zelf kunt inzetten.

Waarom investeren in Master Online Marketing?

Waarom zou je investeren in Master Online Marketing? Wat maakt dit programma anders dan andere programma’s? Als je daar benieuwd naar bent, lees dan vooral verder. Hieronder 7 goede redenen om te investeren in Master Online Marketing

#1 Verhoog je omzet

Als je weet wat je kunt doen om je online zichtbaarheid te vergroten, trek je meer klanten aan. Daarom leer je hoe je hoog scoort in de zoekmachines en opvallende social media berichten maakt. Dit helpt je om meer website bezoekers te krijgen en zorgt voor meer inschrijvingen op je mailinglijst. Maar je leert ook hoe je een betrokken publiek en de gunfactor opbouwt. Dit draagt bij aan het verkrijgen van mee leads en verkopen.

#2 Voorkomen dat je de verkeerde dingen doet

In dit programma deel ik al mijn marketing kennis en ervaring. Ik heb dit moeten leren met vallen en opstaan en bleek jarenlang gewoon met de verkeerde dingen bezig te zijn. Zo heb ik pas 150 blogs verwijderd, veel tools gekocht waar ik helemaal niks meedoe en ben ik al vier keer van e-mailprovider gewisseld. Dat heeft mij veel tijd en leergeld gekost. Dat wil ik jou besparen!

#3 Geld en tijd besparen

Natuurlijk kun je veel kennis op internet vinden. Maar het kost je niet alleen veel tijd om al die kennis op te zoeken, maar veel van de kennis die je online vindt, is ook verouderd en werkt niet meer. Daardoor investeer je misschien tijd in de verkeerde dingen of schaf je dure tools of programma’s aan die je helemaal niet nodig hebt.

#4 Vrijheid om te ondernemen op jouw manier

In Master Online Marketing leer je ook hoe je een online programma maakt én deze succesvol lanceert. Doordat je niet langer je uren inruilt voor geld en ook online gaat ondernemen, krijg je meer impact én heb je meer vrijheid om te ondernemen op jouw voorwaarden.  Je kunt meer mensen helpen en gewoon werken vanuit huis.

#5 Verdiepende masterclasses

De ene persoon wil meer weten over Instagram, de ander meer over Linkedin. Dat is natuurlijk afhankelijk van de kanalen die je inzet. Daarom krijg je ook aanvullende masterclasses, vaak van externe experts zodat jij je kennis kan verdiepen over onderwerpen en marketingstrategieën die bij jou passen en waar jij meer over wil weten.

#6 Een compleet systeem

Zelf heb ik veel geïnvesteerd in trainingen in binnen- en buitenland, maar vaak krijg je maar een gedeelte van de puzzel. In dit programma krijg je een compleet systeem. Je krijgt handige stappenplannen en checklists (die je veel tijd besparen), maar je krijgt ook persoonlijke ondersteuning van mij. Dus je kunt al je marketing vragen persoonlijk aan mij stellen.

#7 Persoonlijke begeleiding

Ik geloof niet in een kant en klaar stappenplan dat voor iedereen werkt. Je bouwt JOUW droombedrijf en kiest de marketing die bij jou past. De 1-op-1 sessies focussen op JOU en wat jij nodig hebt om je bedrijf te groeien. Iedere ondernemer is anders, en ieder bedrijf is anders. Daarom kijken we samen welke verdienmodellen en marketingactiviteiten het beste bij jou en jouw bedrijf passen.

Klaar om jouw droombedrijf op te bouwen?

Ben je er klaar voor om JOUW droombedrijf op te bouwen met mijn persoonlijke ondersteuning? Je kiest de marketing die bij jou past. Ik leer je stap voor stap hoe je dit doet zodat het ook werkt en het je veel minder moeite kost om een constante stroom klanten aan te trekken (waar je graag mee werkt). Meld je dan aan voor Master Online Marketing. Twijfel je nog? Heb je nog vragen? Waarom investeren in Master Online Marketing?  Past dit programma wel bij mij? Neem gerust contact op als je meer wil weten.

 

Vind je dit interessant? Bewaar voor later!

Spendeer jij uren online zonder resultaat? Dan is Master Online Marketing wat voor jou! Er zijn veel dingen die je kunt doen om je bedrijf te promoten: bloggen, social media, e-mail, webinars…..en dat zijn nog maar een paar dingen. Maar een dag heeft slechts 24 uur. En er is maar één jij! Dus hoe weet je welke marketing strategie het beste werkt om klanten aan te trekken? En hoe implementeer je dit om resultaten te krijgen, en het liefst een beetje snel | online ondernemen | online marketing | social media tips

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Marieke
Door

Marieke

op 03 May 2019

Het lijkt mij zeer interessant om te volgen!

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 03 May 2019

Het is ook zeer interessant en je kunt altijd contact opnemen als je meer wol weten over dit programma ;)

Julie
Door

Julie

op 01 May 2019

Sociale media vragen echt veel tijd en investering! :-)

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 01 May 2019

Social media marketing is een krachtige manier om veel impact te bereiken, mits je het op de juiste manier inzet. Dat vraagt inderdaad een investering en dan is het natuurlijk fijn als je daar ook resultaten van ziet. Daar help ik mee in mijn programma Master Online Marketing!

Kool Family
Door

Kool Family

op 01 May 2019

Hier moet ik met mijn bedrijf zo veel meer aan werken! Ik weet het nochtans maar uitbesteden is niet financieel haalbaar denk ik, daarvoor is het te klein...

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 01 May 2019

Je marketing is het allerbelangrijkste in je bedrijf dus het is goed om daar aandacht aan te besteden, of je het nu uitbesteedt of zelf doet. Zeker op social media kun je dit ook beter zelf doen omdat het daar vooral gaat om het opbouwen van persoonlijke connecties. Maar soms is het ook goed om te investeren in jezelf zodat je niet dezelfde fouten maakt die anderen al voor je gemaakt hebben. Dat kan je een hoop tijd en leergeld besparen ;)

Reactie plaatsen