arrow_drop_up arrow_drop_down


Wil je als trainer, coach of adviseur starten met online ondernemen?


Ik geef je mijn complete systeem dat ik gebruikt heb om een winstgevend online bedrijf op te bouwen.

Direct aanmelden

Droom jij als trainer, coach of adviseur van een bloeiend online bedrijf? Wil jij gewoon werken vanuit huis? En meer tijd om te reizen, voor je hobby's of je gezin? 

Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om je bedrijf te promoten, maar een dag heeft slechts 24 uur, en er is maar een JIJ!

Dus stop met tijd verspillen...

De grootste uitdaging voor veel trainers, coaches en adviseurs is voldoende klanten krijgen. Misschien herken je dat wel?

Je bent ooit voor jezelf begonnen met een droom om een prachtig bedrijf op te bouwen, om meer impact en vrijheid te hebben......maar de realiteit is vaak anders.

Herken jij je hierin?

Je hebt meer klanten nodig  

De grootste uitdaging voor veel trainers, coaches en adviseurs is voldoende klanten krijgen. Misschien herken je dat wel? Je bent ooit voor jezelf begonnen met een droom om een prachtig bedrijf op te bouwen, om meer impact en vrijheid te hebben.

Lange werkdagen en klanten waar je niet blij van wordt

Lange werkdagen waar je moe en futloos van wordt. Je hebt weinig tijd voor je gezin en hobby's en je bent continu aan het werk. Je staat dagelijks in de file, werkt met klanten waar je niet blij van wordt want die rekeningen moeten toch betaald worden.

Je wil je kennis online verkopen, maar hoe pak je dat slim aan?

En je weet dat internet veel mogelijkheden biedt. Je kunt je aanbod anders inrichten en veel mensen bereiken met je marketinginspanningen. Misschien ben je al aan de slag gegaan met een online programma maar weet niet goed hoe je het aan moet pakken.

Je hoort allerlei succesverhalen maar jouw resultaten vallen tegen

Je hoort al die succesverhalen van andere ondernemers die duizenden euro’s verdienen met hun (online) programma’s. Je begint enthousiast, betaalt veel leergeld voor allerlei trainingen, werkt keihard.....maar jouw resultaten vallen tegen en dat frustreert.

Welke marketingstrategieën werken nu echt?

Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om je bedrijf te promoten: bloggen, social media, webinars, e-mails. En dat zijn nog maar een paar dingen ;) Maar een dag heeft slechts 24 uur. En er is maar één jij!

Je gaat twijfelen aan jezelf omdat het jou niet lukt 

Als je al een tijdje blogt en online geld probeert te verdienen, kan het frustrerend zijn om anderen te zien die veel geld verdienen met hun blog of business, terwijl het bij jou niet lukt.. Natuurlijk wil je graag dezelfde resultaten maar hoe?  

Jij kan het ook, stel je voor dat....

Dat mensen jou zien als dé expert in je niche en dat je honderden (of zelfs duizenden) klanten aantrekt die geïnteresseerd zijn in alles wat je maakt.

Dat je eindelijk geweldige vakanties maakt en meer tijd hebt voor je hobby's, je gezin of dingen die écht belangrijk voor je zijn terwijl je gewoon vanuit je eigen huis werkt.

Dat je geld verdient met wat je het liefste doet, zonder dat jij je tijd nog langer hoeft te ruilen voor geld (er zit geen plafond aan je inkomen omdat je niet langer uurtje-factuurtje werkt).

Ook jij kunt een winstgevend online bedrijf bouwen, 

en leven van je passie.

Je eindelijk weet op welke dingen JIJ je moet focussen om wel de gewenste resulaten te bereiken zodat je jouw droombedrijf bouwt en je niet langer overweldigd bent door alle mogelijkheden op internet.

Je meer bezoekers op je website krijgt via Google en social media en een enthousiaste community opbouwt. Je hebt een lijst van inschrijvers die je mailtjes altijd openen en graag bij je kopen.

Je een online marketingsysteem hebt die automatisch klanten aantrekt zodat je meer vrije tijd hebt voor je hobby’s of je gezin, niet meer dagelijks in de files staat en niet langer uurtje-factuurtje werkt.

Je gebruik maakt van slimme verdienmodellen en autenthieke marketing die écht bij jou passen. En je gemakkelijker meer kunt verdienen, waardoor je bedrijf voor jou werkt in plaats van andersom.

Je precies weet wat je moet doen omdat je een SYSTEEM hebt. Je weet precies welke stappen je moet nemen zodat fans en volgers ook ‘ja ‘ zeggen tegen je aanbod. Klanten waar je graag mee werkt en die je goed betalen.

Het programma start op 28 oktober. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt!

Meld je hier aan

Veel ondernemers hebben het zwaar omdat ze met de verkeerde dingen bezig zijn. Je bent niet de enige! Dat geldt ook voor mij ;) Duizenden euro’s heb ik geïnvesteerd in trainingen en systemen. Door schade en schande wijs geworden maar...inmiddels weet ik wat werkt. Nu verdien ik het grootste deel van mijn inkomen online, scoren mijn blogs hoog in Google en groeit mijn mailinglijst iedere dag.

Online ondernemen kan soms lastig zijn. Er komt veel bij kijken en de ontwikkelingen gaan snel. Soms is het frustrerend om al die nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen. Op internet staan veel verschillende adviezen waardoor het verwarrend kan zijn. 

Daarom heb ik besloten om de exacte elementen die jij nodig hebt om een winstgevend online bedrijf op te bouwen in een gloednieuw programma te verwerken: Master Online Marketing. Ik zou willen dat MOM bestond toen ik begon, het zou mij jaren tijd en veel geld gescheeld hebben ;)

Ik heb de fouten al voor je gemaakt, veel leergeld betaald door te investeren in trainingen en systemen die niet werken. Al mijn kennis en ervaring heb ik verpakt in een online programma. Dit biedt jou het perfecte stappenplan om snel en effectief aan de slag te gaan met het opbouwen van jouw online bedrijf. 

Het enige programma dat je nodig hebt om te leren hoe je online geld verdient met je bedrijf.

"Dankzij de duidelijke uitleg snap ik marketing nu eindelijk écht"

"Ik verdiep me al jaren in marketing, maar vond het lastig om alle stappen te begrijpen en funnels op te zetten. Daardoor voelde ik een drempel om bepaalde dingen daadwerkelijk te doen. Maaike brengt de informatie op een duidelijke en simpele manier waardoor het eindelijk neergedaald is. Ik weet nu precies welke stappen ik moet nemen én begrijp waarom dat belangrijk is. Die helderheid geeft me de rust en het vertrouwen dat ik het kan. Ik weet waarmee ik het beste kan beginnen en dat ik niet alles tegelijk hoef te doen, maar mijn marketing langzaamaan kan uitbreiden."


Wanja Meijer, planningscoach.nl

Dit ga je leren....

Community opbouwen

Verkeer verhogen

Mailinglijst vergroten

Social media inzetten

Dé expert worden

Online pogramma's maken

Winstgevende webinars

Succesvolle lancering

Passief geld verdienen

Een paar redenen waarom dit programma interessant is:

Voorkomen dat je de verkeerde dingen doet

In dit programma deel ik al mijn kennis en ervaring. Ik heb dit moeten leren met vallen en opstaan en bleek jarenlang gewoon met de verkeerde dingen bezig te zijn. Dat heeft mij veel tijd en leergeld gekost. Dat wil ik jou besparen!

Een compleet systeem en persoonlijke begeleiding

Zelf heb ik veel geïnvesteerd in trainingen in binnen- en buitenland, maar vaak krijg je maar een gedeelte van de puzzel. In dit programma krijg je een compleet systeem, stappenplannen, checklists en persoonlijke ondersteuning!

Bouw jouw droombedrijf dankzij internet

Je bouwt JOUW droombedrijf en kiest de marketing die bij jou past. Ik leer je stap voor stap hoe je dit doet zodat het ook werkt en het je veel minder moeite kost om een constante stroom klanten aan te trekken (waar je graag mee werkt).

Extra verdiepende masterclasses

Wil je nog meer weten over een bepaald onderwerp? Geen probleem. Je krijgt ook extra masterclasses waarin je dieper induikt op bepaalde thema's zoals verdienmodellen, video’s maken, Instagram, Facebook adverteren, etc.

Iedereen kan online ondernemen, ook jij!

Succes komt niet vanzelf! In het begin kan het lastig zijn (zeker als je zelf iedere keer het wiel probeert uit te vinden). Ik ben ook niet opgegroeid met internet, maar je kunt de online vaardigheden leren als je bereid bent actie te nemen!

Wat anderen zeggen...

Ik ben nu echt structureel bezig met mijn lijstgroei. Ik zag er wel al het belang van in, maar door de waan van de dag zakt het regelmatig naar de achtergrond. 


Na de training ben ik hier iedere dag mee bezig en besef dat ik echt aan de gang moet met video en Facebook advertenties. 


Maaike Gulden brengt de materie op een prettige, no-nonsense en doortastende manier over

Marleen de Korver marleendekorver.nl

Na het volgen van de training ga ik ook echt aan de slag met mijn weggever en de follow-up én met het maken van mijn salesfunnel.


De training biedt op een compacte manier heel veel waardevolle informatie aan waar je direct mee aan de slag kunt. 


Dat was natuurlijk niet echt een verrassing voor me, want ik heb Maaike leren kennen als een no-nonsens vakvrouw die marketing op een integere manier benadert :)

Alexandra Kleijn 

buurtaal.de

Maaike Gulden deelt veel, heel veel waardevolle informatie en kennis in haar training en overtuigde mij dat consistente lijstgroei een TOP prioriteit is!


Ik ben nog volop bezig om alle tips te verwerken, maar focus me nu meer op schrijven vanuit de probleemoplossing voor mijn ideale klanten en de waarde van de follow-up. 

Arina Angerman

arinaangerman.com

Jouw trainer 

Ik ben Maaike Gulden en maak graag gebruik van de kansen van internet en social media om mezelf zichtbaar te maken, een winstgevend bedrijf te runnen en online programma’s te verkopen. Daardoor kan ik mooie reizen maken met mijn gezin,  heb ik meer tijd om te gaan paardrijden, te sporten of iets leuks met vriendinnen te doen.


Maar dat is niet altijd zo geweest. Toen ik voor mezelf begon gaf ik veel trainingen en deed interim klussen. Tot ik die files helemaal zat was. Toen besloot ik dat het echt anders moest. Ik was tenslotte niet voor niks eigen baas geworden. Nu kan ik ondernemen op MIJN voorwaarden. En dat gun ik jou ook.


Iedereen kan gebruik maken van de kracht van internet. Maar dan moet je wel de juiste dingen doen en het slim aanpakken. Zelf pakte ik het in het begin helemaal verkeerd aan. Al mijn leergeld en valkuilen kan jij vermijden! Ik heb namelijk al mijn kennis (die ik door de jaren heen verzameld heb en dagelijks met succes toepas) verpakt in dit programma dat jou het perfecte stappenplan biedt om met je online bedrijf aan de slag te gaan!


Master Online Marketing combineert de meest waardevolle lessen & strategieën die ik geleerd heb in een stap-voor-stap systeem om je offline business om te toveren in winstgevend online bedrijf. 

Wat krijg je in iedere module?

Bouwen aan een stevig fundament

 • Veel ondernemers komen er na jaren achter dat ze eigenlijk al die tijd met de verkeerde dingen bezig zijn. Zonde van je tijd! Onderzoek welke ondernemersstijl het beste bij jou past.
 • Bepaal wat jouw perfecte niche is. En hoe jij je als expert onderscheidend kunt positioneren zodat je opvalt tussen je concurrenten.
 • Leer hoe je jouw perfecte aanbod (verdienmodellen) samenstelt dat past bij je levensstijl zodat je meer vrije tijd hebt en hoe je klanten aantrekt waar je blij van wordt.

Aansprekende content maken

 • Welke kanalen passen bij jou en ga je inzetten om je online zichtbaarheid te vergroten en meer (maar wel de juiste!} klanten aan te trekken en een trouwe community op te bouwen.
 • Hoe zet je social media strategisch in en zorg je snel voor een groot bereik en een constante stroom klanten zonder dat het je te veel moeite kost?
 • Leer wervende teksten maken met de juiste boodschap die moeiteloos klanten aantrekt, maar wel authentiek is en bij je persoonlijkheid past (geen snelle verkooppraatjes).

Snel je verkeer verhogen met de juiste strategieën

 • Verdubbel je website bezoekers met de juiste inzet van social media en andere online marketing strategieën.
 • Ontdek met welke simpele blog seo-hacks ik zorg voor meer organisch (lees: gratis) verkeer naar mijn website. Je hoeft helemaal niet technisch te zijn! 
 • Begrijp de belangrijkste Google Analytics cijfers en weet welke gegevens belangrijk zijn om je strategie aan te passen en nog meer te groeien.

E-maillijst groeiversneller

 • Al dat nieuwe verkeer is geweldig, maar zonder mailinglijst, kun je geen online bedrijf opbouwen. Hoe zet je dit op? Hoe maak je een goed converterende weggever? 
 • Leer welke mails je schrijft om mensen te blijven boeien zodat ze uitkijken naar je mailtjes en welke mails je stuurt voor een lancering. Je leert alles over verkoopfunnels.
 • Jij krijgt allerlei strategieën waarmee jij je lijst kunt laten groeien. Zo kreeg ik met een actie binnen een week 2.000 nieuwe inschrijvingen op mijn mailinglijst.

Ontwerp je geweldige online programma

 • Ik help je met het bedenken van winstgevende ideeën voor je online programma. Het is niet erg als jij denkt dat je geen expert bent of denkt dat je dit niet kunt (iedereen kan het!).
 • Je leert hoe je een opzet voor je training maakt. Ik leg je uit hoe je jouw programma opbouwt en welke content zorgt voor snelle resultaten voor je studenten.
 • Je leert welke prijs je het beste kunt vragen voor jouw programma en krijgt tips voor de naam van je training.

Bouw je online programma van A tot Z

 • Ontdek hoe je jouw online programma positioneert zodat jouw ideale klanten denken "dat moet ik hebben" en hoe je een goed converterende verkooppagina maakt. 
 • Tackle alle techniek van online programma's, betaalopties en een verkooppagina (zowel betaalde opties als gratis opties) zodat je geen excuus meer hebt ;)
 • Leer hoe je zorgt voor een goede flow en jouw training zo boeiend presenteert, dat je klanten razend enthousiast zijn (zonder dat je zelf op camera hoeft).

Marketing & Lanceren als een baas

 • Nog nooit iets verkocht? Geen probleem! Je leert hoe je dit doet en het ook goed voelt (zonder pusherig te zijn) of je nu voor de eerste of tiende keer lanceert.
 • Je krijgt een lanceerschema (voor je eerste lancering en een complexere variant) en alle copy die je naar je mailinglijst kunt sturen tijdens je lancering.
 • Leer hoe je buzz creëert VOOR je lancering zodat mensen razend enthousiast zijn nog voordat je jouw product lanceert. 

Winstgevende (verkoop) webinars

 • Webinars zijn mijn geheime wapen. Leer alle geheimen hoe je een winstgevend webinar houdt waarin je duizenden euro's omzet haalt.
 • Je leert exact wat je in zo'n webinar stopt om de meeste verkopen te behalen EN ook autenthiek te blijven (dus niet heel verkoperig en pushetig).
 • Simpele trucjes die mij hielpen om duizenden euro's te verdienen.


Hoe werkt Master Online Marketing?

Toegang tot videolessen, stappenplannen & checklists

Gedurende 2 maanden ontvang je wekelijks toegang tot nieuwe lessen met bijbehorende oefeningen en checklists. Zo weet je stap-voor-stap wat te doen om een winstgevende online business op te zetten en heb je ook tijd om hiermee aan de slag te gaan en dit te implementeren. Je houdt toegang tot al het materiaal.

Persoonlijk advies in een 1-op-1 gesprek

Zelf geloof ik niet in 'one size fits all' dus je krijgt een persoonlijk adviesgesprek van 45 minuten zodat we samen bepalen welke verdienemodellen en marketingactiviteiten het beste bij jou en je bedrijf passen, zodat je er ook plezier in hebt en je het ook volhoudt.

Extra masterclasses & tech-trainingen

Misschien wil je nog wat dieper duiken in bepaalde materie. Daarom ontvang je ook regelmatig extra (gast)masterclasses over thema's die jou verder helpen in je bedrijf. Denk aan thema's als goede video's maken, storytelling, SEO of nog meer uitleg over Instagram, Pinterest of Facebook adverteren.

Online community van gelijkgestemden ondernemers

Daarnaast krijg je toegang tot een online community van gelijkgestemde ondernemers. In die groep kun je terecht voor vragen, feedback, om elkaar te inspireren en om successen te vieren. In die groep is ook om de week een live Q&A sessies zodat je al jouw dringende vragen direct kunt stellen.

Intensieve persoonlijke begeleiding (alleen voor VIP klanten)

Als je kiest voor het VIP-pakket dan krijg je ook persoonlijk toegang tot mij en hebben we vier keer een 1-op-1 gesprek zodat ik je kan helpen met mijn advies of als je ergens vastloopt. Ik moedig je aan en ben een stok achter de deur om de dingen ook echt te implementeren ;) Ook krijg je ook een live bijeenkomst om te masterminden met de andere VIP's.

Bonussen? Tuurlijk...

Bonus 1

Extra masterclasses

Masterclasses over thema's die je verder helpen bij het opbouwen van je online bedrijf. Hierdoor krijg je  extra aanvulling over thema's als video's maken en social media .

Bonus 2

Social media templates 

Bespaar tijd met deze Canva templates die je kunt gebruiken om je blog en e-maillijst te vergroten. Je krijgt templates voor je blogs, werkboeken & social media kanalen.

Bonus 3

Plug en play lanceer e-mails

De juiste mailtjes tijdens je lancering kunnen een groot verschil maken. Je krijgt een 1o-delige lanceringsreeks cadeau en een template dat je alleen hoeft in te vullen.

Master Online Marketing

Basis pakket

Online programma

€ 997,-

 • Toegang tot alle online videolessen.
 • Praktische checklists en stappenplannen.
 • Toegang tot alle bonussen.
 • Toegang tot een online community voor feedback en support.
 • Intake van 45 minuten waarin ik je persoonlijk advies geef.
 • Tweewekelijks online vragenuurtje zodat je niet vastloopt.

VIP pakket

Online programma & 1-op-1 ondersteuning

€ 1.997,-

 • Toegang tot alle online videolessen.
 • Praktische checklists en stappenplannen.
 • Toegang tot alle bonussen.
 • Toegang tot een online community voor feedback en support.
 • Intake van 30 minuten waarin ik je persoonlijk advies geef.
 • Tweewekelijks online vragenuurtje zodat je niet vastloopt.
 • 4 keer een 1-op-1 sessies voor persoonlijk advies.
 • 1 live bijeenkomst om te masterminden.

Master Online Marketing start op 28 oktober. Je krijgt dan direct toegang tot de eerste module.

Master Online Marketing is geschikt voor jou als jij de komende maanden een winstgevend online bedrijf wil opbouwen en een continue stroom van klanten wil aantrekken.

 • Je bent geïnteresseerd in het verkopen van online programma’s, maar je weet niet waar te beginnen of hoe je deze maakt of verkoopt.
 • Je worstelt al een tijdje om een groter publiek op te bouwen of interactie te krijgen en wil gewoon dat mensen meer geïnteresseerd zijn in wat jij creëert.
 • Je bent overweldigd met alle mogelijkheden die je tegenwoordig hebt met social media, sales funnels, e-maillijsten en andere marketingstrategieën.


Dit is niet voor jou als je zoekt naar een manier om snel rijk te worden


 • Dit systeem werkt heel goed. Je krijgt een stappenplan en het is sneller dan wanneer je alles zelf probeert uit te vinden, maar alleen als je bereid bent om er ook tijd in te stoppen en het werk te doen.
 • Ik maak de dingen zo simpel mogelijk omdat ik weet dat de meeste ook nog offline werk hebben, kinderen of andere verplichtingen, maar je moet wel bereid zijn om het werk te doen.
 • Dit programma werkt ook het beste voor mensen die al een blog hebben (zelfs als deze nieuw is) en die dit naar de next level willen tillen.


Je kunt beter NIET deelnemen als:


 1. Je geld wil verdienen met affiliates, brand sponsorhips en ads. Deze training gaar over het bouwen van JOUW merk, niet dat van iemand anders.
 2. Als je niet van plan bent om een blog, videokanaal of podcast te starten.
 3. Je verwacht snel geld te verdienen zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Je zult hard moeten werken om resultaten te zien.

Veelgestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang?

Je onbeperkt toegang tot dit programma en alle extra's die ik toevoeg. Je krijgt een inlog zodat je 24/7 toegang hebt en als je een keer niet bij de live Q&A kunt zijn, kun je de opname bekijken.

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

De een gaat er sneller doorheen dan de ander. Je kunt het op je eigen tempo volgen. Maar als je al het materiaal doorneemt en ook wil implementeren, reken dan op gemiddeld zo'n 3 tot 4 uur per week. En mocht je een week verhinderd zijn, dan neem je gewoon een break en haal je het later weer in. Je hebt tenslotte een jaar toegang.

Zijn de kosten aftrekbaar? En moet ik allerlei dure software aanschaffen?

Je kunt de kosten voor dit programma zeker aftrekken als studiekosten. In dit programma deel ik zoveel mogelijk gratis en betaalbare opties want je bepaalt zelf hoeveel je wil investeren in je bedrijf. Je kunt later altijd voor duurdere opties gaan dus vandaar dat deze wel aan bod komen ;)

Voor wie is dit programma geschikt?

Eigenlijk is dit geschikt voor iedereen die zijn kennis (gedeeltelijk) online wil verkopen. Dus als jouw doelgroep op internet zit, is dit programma geschikt voor jou. Het programma richt zich vooral op mensen die voor de eerste keer een online programma willen lanceren. Maar het is ook waardevol als je al een online programma hebt, maar je het  nog lastig vindt om voldoende deelnemer te krijgen.

Wat als ik fysieke producten verkoop?

In het eerste deel leer je hoe je meer website bezoekers krijgt en je mailingijst groeit. Thema's die universeel zijn en handig voor ieder type bedrijf. Maar het tweede deel gaat over hoe je een online programma maakt en je kennis verkoopt, en dus niet over hoe je fysieke producten verkoopt.

Wat als ik niet tevreden ben?

Dit programma bevat mijn al mijn kennis die ik door de jaren heen verzameld heb en mij dagelijks resultaat oplevert. Ik ben ervan overtuigd dat als jij deze toepast, je ook resultaat behaalt. Mocht je toch niet tevreden zijn? Dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug (en heb je geen toegang meer tot de materialen). Ik vraag je wel om te vertellen waarom je ontevreden bent en dat je laat zien dat je serieus met de trainingsmaterialen aan de slag gegaan bent. Heb je de 1-op-1 sessie gehad? Dan wordt hiervoor 100 euro in rekening gebracht.

Niet goed? Geld terug!

Dit programma bevat mijn allerbeste marketingstrategieën die ik door de jaren heen verzameld heb en mij dagelijks resultaat opleveren. Ik ben ervan overtuigd dat als jij deze toepast, je ook resultaat behaalt. Mocht je toch niet tevreden zijn? Dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug. Ik vraag je dan wel om me te vertellen waarom je ontevreden bent en dat je laat zien dat je serieus imet de trainingsmaterialen aan de slag gegaan bent

Master Online Marketing start op 28 oktober. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt!

Direct aanmelden

100% tevredenheidsgarantie: niet goed, geld terug!


Heb je nog vragen. Stuur dan een mailtje naar info@themarketingfactory.nl