Page content

Comment Section

26 reacties op “Pinterest borden wijzigen


Door anne op 1 juli 2016

hoe verplaats of pas ik de volgorde aan van de pins binnen het bord ?


Door Maaike Gulden op 17 augustus 2016

Hi Anne,

Dat is helaas niet mogelijk. Je kunt alleen de borden verplaatsen. Binnen de borden zelf verschijnen de pins chronologisch, dus afhankelijk van het tijdstip van plaatsen.

Groet, Maaike


Door Alexandra op 4 november 2017

Kan ik ook een pinboard van mijn persoonlijk profiel verplaatsen naar mijn zakelijk profiel?


Door Maaike Gulden op 20 januari 2018

Hi Anne,

Je wil een bord verplaatsen naar een ander profiel? Dat gaat volgens mij niet.

Groet, Maaike


Door Gust op 11 maart 2019

Hallo Alexandra,
Als je zakelijk profiel de pins van je persoonlijk profiel allemaal pint heb je ze gecopieerd….bijna zo goed als verplaatsen


Door Rissi op 10 januari 2017

Hoe verwijder ik een categorie


Door Maaike Gulden op 30 januari 2017

Als je naar je borden gaat heb je de optie ‘bewerken’. Dan kun je de gegevens van je bord aanpassen en ook de categorie. Je moet altijd een categorie kiezen dus als er niks passends bijzit kun je altijd voor de optie ‘Anders’ kiezen.


Door Rozalinde op 13 maart 2018

Ik heb een board heel even op secret gezet, nu ik deze terug openbaar heb gemaakt is de volgorde van mijn pins (profiel) compleet gewijzigd, alle pins uit mijn tijdelijke secret board worden nu als eerste getoond. Kan ik dit terug zetten? Op chronologische volgorde van pinnen? Help?! 🙂


Door Yvon op 11 januari 2019

Hoe kan ik een titel van een pin veranderen?


Door Maaike Gulden op 11 januari 2019

Zodra je een pin geplaatst hebt, kun je deze titel niet meer wijzigen. De titel van en pin wordt in principe automatisch overgenomen van de url waar je naar links (dus bijvoorbeeld de titel van je blog). Als je een pin handmatig upload kun je zelf de titel ingeven.


Door Cobi van der Worp op 14 januari 2019

Ooit stonden mijn borden op alfabetische volgorde.nu staan de borden door elkaar erg onhandig vind ik. Mijn vraag is: hoe zet ik mijn borden op alfabetische volgorde op mijn iPad?


Door Maaike Gulden op 14 januari 2019

In de app kun je bij je borden de volgorde van je Pinterest borden wijzigen. Een optie is ‘A tot Z’.


Door Anna op 23 maart 2019

Hoe doe ik dat als ik geen pinterestapp gebruik, maar gewoon via de website?


Door Maaike Gulden op 23 maart 2019

Je Pinterest borden wijzigen werkt precies op dezelfde manier zoals omschreven 😉 Wat lukt er niet?


Door Thea Visser op 12 april 2019

Hoe kan ik de meldingen verwijderen/opschonen van mensen die reageren op mijn account?


Door Andy van verseveld op 30 september 2019

Hallo, ik ben alles kwijt wat ik ooit geplaatst heb, kan ik dit ergens terug vinden


Door Maaike Gulden op 1 oktober 2019

Wel als je nog toegang tot je Pinterest account hebt. Als je weet met welk email adres je ooit een account aangemaakt hebt, kun je altijd een nieuwe wachtwoord opvragen. Gewoon even alle mogelijke emailadressen proberen 😉


Door Monique op 17 oktober 2019

Ik heb de gewoonte om de pins die ik van iemand repin ook een mooie schone tekst omschrijving te geven waar ik weer een aantal van mijn # in plaats. Bij babyfoto’s bijvoorbeeld #geboortekaartje . Dit is best veel werk en ik zie het bijna niemand doen. Heeft het nut dat ik dit doe of geen enkel:)


Door Maaike Gulden op 18 oktober 2019

Zelf doe ik dit ook! Het gaat toch om de vindbaarheid dus alle zoektermen die je toe kunt voegen dragen daar aan bij. Maar zoals je zelf al zegt is dit meer werk dus vandaar dat veel mensen dit niet doen. Het helpt om een bestandje te maken van de termen die je toevoegt zodat je het iedere keer alleen maar hoeft te kopieren en te plakken en dus niet iedere keer handmatig in hoeft te typen 😉


Door Simone op 1 mei 2020

Hoi!
Hoe kan ik er voor zorgen dat al mijn borden bijvoorbeeld maar drie foto’s hebben in hun omslag (dat wat je ziet op mijn profiel) en kan ik dan ook voor alle foto’s kiezen welke ik gebruik of kan je alleen een ‘hoofdfoto’ uitkiezen?


Door Maaike Gulden op 1 mei 2020

Je kunt alleen de ‘hoofdfoto’ of omslag van je Pinterest borden aanpassen en de rest zijn gewoon je meest recente pins.


Door Fem Brouwer op 26 mei 2020

Is het mogelijk om borden binnen een gezamenlijk bord te plaatsen? en zo ja hoe doe ik dat dan?


Door Maaike Gulden op 27 mei 2020

Nee dat is helaas niet mogelijk.Je kunt wel meerdere pins op en bord selecteren.Ga naar het Pinterest bord waarvan je de pins wilt verplaatsen. Klik dan aan de rechterkant op de twee streepjes (met soort van bolletjes erop). Dan kun je meerdere pins selecteren die je vervolgens kunt ‘verplaatsen’ naar het nieuwe Pinterest bord. Hopelijk heb je hier wat aan?


Door Jochem Oskam op 15 oktober 2020

Wat een super duidelijk geschreven stukken over Pinterest. Ik heb ze volgens mij nu allemaal van je gelezen. BEDANKT :)!
Ik ben al een tijdje bezig op Pinterest maar nog niet zakelijk. Sinds kort heb ik dus een zakelijk profiel. Ik zie als ik op mijn profielfotootje klik (basispagina) 2 buttons staan met ‘gemaakt’ en ‘bewaard’. Wat is het verschil daartussen en hoe zijn er dingen bij ‘gemaakt’ terecht gekomen? Wellicht wil je me helpen?


Door Maaike Gulden op 20 oktober 2020

Leuk om te horen dat je wat aan mijn Pinterest tips hebt en dank je wel voor het compliment. Die beschrijving is een beetje krom. “Gemaakt” is een overzicht van Pinterest. Bij “Bewaard” zie jij jouw borden.

Plaats een reactie


*