Productiever werken als ondernemer: 10 tips om tijd te besparen [ST028]
Productiever werken als ondernemer: 10 tips om tijd te besparen [ST028]
24 januari 2019 

Productiever werken als ondernemer: 10 tips om tijd te besparen [ST028]

Als ondernemer heb je heel wat taken op je bordje. Vraag je je ook weleens af hoe je dit allemaal gedaan krijgt, zeker als je alles alleen moet doen? Zelf probeer ik steeds manieren uit te vogelen om efficiënter te werken. Ik vind mijn werk leuk, maar er zijn nog meer dingen in het leven dan werken 😉 Wil jij ook productiever werken als ondernemer? Luister dan naar deze podcast.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Productiever werken als ondernemer

Een eigen bedrijf kost tijd, veel tijd. Zeker als je net begint en je allerlei nieuwe vaardigheden moet leren. Daarnaast heb je veel verschillende petten op in je bedrijf. Toen ik als zelfstandig ondernemer begon, draaide ik in ieder geval veel meer uren dan ik ooit in loondienst had gedaan 😉 Ik hou van mijn werk, maar wil geen loonslaaf worden van mijn eigen bedrijf.

Daarom probeer ik steeds manieren uit te zoeken om slimmer te werken zodat ik ook nog tijd overhoud voor mijn gezin of om te gaan sporten. Een aantal van mijn tips om productiever te werken als ondernemer, deel ik met je in mijn podcast. Hopelijk heb je er wat aan. Pik er gewoon die dingen uit waar je ook wat mee kunt om tijd te besparen.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Hoe je efficiënter kunt werken zodat je meer doet in minder tijd.
  • Hoe je jouw werkzaamheden beter kunt plannen en organiseren.
  • Handige apps en tools om je taken te organiseren.
  • Handige tools om je social media berichten in te plannen.

Interessante links

Genoemde links

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

productiever werken als ondernemer met deze 10 tips

Over de schrijver
Ik geef praktische online marketing en social media advies. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het stap-voor-stap zelf kunt toepassen, zonder technisch gedoe.
Reactie plaatsen