Productiever werken als ondernemer: 10 tips om tijd te besparen [ST028]
Productiever werken als ondernemer: 10 tips om tijd te besparen [ST028]
24 januari 2019 
2 min. leestijd

Productiever werken als ondernemer: 10 tips om tijd te besparen [ST028]

Als ondernemer heb je heel wat taken op je bordje. Vraag je je ook weleens af hoe je dit allemaal gedaan krijgt, zeker als je alles alleen moet doen? Zelf probeer ik steeds manieren uit te vogelen om efficiënter te werken. Ik vind mijn werk leuk, maar er zijn nog meer dingen in het leven dan werken 😉 Wil jij ook productiever werken als ondernemer? Luister dan naar deze podcast.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Productiever werken als ondernemer

Een eigen bedrijf kost tijd, veel tijd. Zeker als je net begint en je allerlei nieuwe vaardigheden moet leren. Daarnaast heb je veel verschillende petten op in je bedrijf. Toen ik als zelfstandig ondernemer begon, draaide ik in ieder geval veel meer uren dan ik ooit in loondienst had gedaan 😉 Ik hou van mijn werk, maar wil geen loonslaaf worden van mijn eigen bedrijf.

Daarom probeer ik steeds manieren uit te zoeken om slimmer te werken zodat ik ook nog tijd overhoud voor mijn gezin of om te gaan sporten. Een aantal van mijn tips om productiever te werken als ondernemer, deel ik met je in mijn podcast. Hopelijk heb je er wat aan. Pik er gewoon die dingen uit waar je ook wat mee kunt om tijd te besparen.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Hoe je efficiënter kunt werken zodat je meer doet in minder tijd.
  • Hoe je jouw werkzaamheden beter kunt plannen en organiseren.
  • Handige apps en tools om je taken te organiseren.
  • Handige tools om je social media berichten in te plannen.

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

productiever werken als ondernemer met deze 10 tips

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Karin
Door

Karin

op 19 Mar 2019

Ik heb deze pagina met een bladwijzer gemarkeerd zodat ik deze tips later nog eens kan lezen. Supertips!

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 19 Mar 2019

Wat ontzettend leuk om te horen en ik hoor graag welke tips je uiteindelijk gaat toepassen!

Mariska
Door

Mariska

op 19 Mar 2019

Super handig die tips! Dank je wel voor het delen :D

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 19 Mar 2019

Heel graag gedaan en fijn dat je er wat aan hebt! Hopelijk helpt het om productiever te werken ;)

Henk
Door

Henk

op 19 Mar 2019

Handige tips, eens kijken wat ik er uit kan halen

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 19 Mar 2019

Tof om te horen dat je de tips om productiever te werken als ondernemer interessant vindt en ben benieuwd wat je eruit haalt!

Yousra Yasmine
Door

Yousra Yasmine

op 19 Mar 2019

Wat een handige tips! Ik ga deze podcast in het weekend heel aandachtig beluisteren en een lijstje maken met de tips die ik goed kan gebruiken! Bedankt voor het delen van je tips!

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 19 Mar 2019

Heel erg graag gedaan en laat me vooral weten welke tips je toe gaat passen. Ben ik wel benieuwd naar! Veel luisterplezier.

Reactie plaatsen