Snelle content planning voor een jaar, in minder dan een uur [ST027]
Snelle content planning voor een jaar, in minder dan een uur [ST027]
Podcast
Maaike Gulden
Podcast
01/18/2019
2 min
4

Snelle content planning voor een jaar, in minder dan een uur [ST027]

01/18/2019
2 min
4

Werk jij al met een content planning? Zo niet dan is deze podcast wat voor jou. In deze aflevering leg ik een handige manier uit om een snelle content planning te maken. In een uurtje tijd, bedenk je onderwerpen voor je blog, podcast of video’s voor de rest van het jaar.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Snelle content planning

Heb je soms geen enkele inspiratie om content te maken? Of heb je er meer moeite mee om steeds weer originele onderwerpen te bedenken voor je blog, video of social media berichten. Dan kan een content planning uitkomst bieden. Je gaat er een keer even voor zitten en bedenkt dan je content onderwerpen voor de rest van het jaar. En er is een snelle manier om een content planning te maken, zodat dit je slechts een uurtje tijd kost.

Met zo’n content planning weet je precies wat voor content je gaat maken, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Dus ga er even voor zitten en maak een content plan voor de rest van het jaar. Veel werk? Dat hoeft helemaal niet. In deze podcast, leg ik een handige manier uit om een snelle content planning te maken.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Waarom het zinvol is om een content planning te maken.
  • Hoe je bepaalt wat jouw hoeksteen content of pillar content is.
  • Snelle brainstorm om content ideeën te bedenken.
  • 5 Content onderwerpen die iedereen zoekt voordat ze een aankoop doen (en waar jij dus content over moet delen).

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

snelle content planning tip | www.themarketingfactory.nl

Reacties
Categorieën