Handige gratis social media planning tools [ST022]
Handige gratis social media planning tools [ST022]
26 april 2018 
in Podcast
1 min. leestijd

Handige gratis social media planning tools [ST022]

Social media kosten een hoop tijd. Als je alle social media berichten handmatig wil plaatsen kost het een hoop tijd. Bovendien hoe doe je dat als je op vakantie gaat? Daarom is het goed om je social media berichten zo veel mogelijk voor te bereiden en in te plannen. In deze podcast bespreek ik 4 handige gratis social media planning tools om dit te doen.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

4 gratis social media planning tools

Social media zijn mooie kanalen om je online zichtbaarheid te vergroten. Dan is het wel goed om regelmatig iets te plaatsen. Maar je hebt nog wel meer te doen dan je social media kanalen bij te houden. Veel social media berichten kun je voorbereiden dus waarom zou je deze dan ook niet alvast inplannen zodat ze automatisch geplaatst worden? Dat bespaart een hoop stress.

In deze podcast deel ik daarom een aantal handige gratis social media planning tools. Zelf ben ik groot voorstander van het gedeeltelijk inplannen van je social media posts. Dat bespaart tijd en het is gemakkelijk. Zo kun je jouw berichten voorbereiden en plaats je deze ook op de beste tijden.

Het is goed als je regelmatig iets post zodat je ook onder de aandacht blijft. En als ik mijn social media berichten niet voorbereid en inplan, dan plaats ik soms helemaal niks omdat ik druk ben met andere dingen.

Dit ga je leren in deze aflevering:

Wat nu doen?

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

 

Vind je dit interessant? Pin voor later!

4 Handige gratis social media planning tools | www.themarketingfactory.nl

 

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Nadia
Door

Nadia

op 20 Mar 2019

Ik gebruik Later, nu nog de gratis versie, maar zit te denken om een betaalde versie aan te schaffen. Het bevalt me echt reuze goed voor zowel Instagram als Pinteres. Facebook plan ik gewoon via Facebook zelf in en nieuwe berichten worden automatisch op mijn pagina geplaatst.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 20 Mar 2019

Ik ben ook helemaal weg van Later voor Instagram. Voor Pinterest vind ik Tailwind echt super handig. Facebook plan ik ook op Facebook zelf ;)

Reactie plaatsen