Meest gemaakte fouten door online ondernemers [ST021]
Meest gemaakte fouten door online ondernemers [ST021]
24 maart 2018 
in Podcast
1 min. leestijd

Meest gemaakte fouten door online ondernemers [ST021]

Wil jij starten met online ondernemen? Luister dan vooral naar deze podcast. Als online ondernemer heb je andere kennis en vaardigheden nodig. In deze podcast bespreek ik veelgemaakte fouten door online ondernemers en ook hoe je deze kunt voorkomen.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

10 Veelgemaakte fouten door online ondernemers

Tegenwoordig is het gemakkelijk om te starten als online ondernemer. De opstartkosten zijn laag, het enige wat je nodig hebt is een laptop en internet. Online kun je gemakkelijk veel mensen bereiken.

Zo hoef je niet langer uurtje-factuurtje te werken. Je biedt je diensten ook aan in de vorm van online trainingen of online programma’s. Zo heb je geen last van files, kun je werken op je eigen voorwaarden en zit er ook geen plafond aan hoeveel je kunt verdienen. Je ruilt je uren niet langer tegen tijd 😉

Toch zie ik ook vaak dat online ondernemers bepaalde fouten maken. In deze aflevering leer je wat de meest gemaakte fouten door online ondernemers zijn, en ook hoe jij deze kunt voorkomen.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Nieuwe kennis en vaardigheden als online ondernemer.
  • Online ondernemen is niet alleen maar rozengeur en maneschijn.
  • Veelgemaakte fouten door  online ondernemers.
  • Hoe je deze fouten kunt voorkomen.

Wat nu doen?

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

 

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Veel gemaakte fouten door online ondernemers | www.themarketingfactory.nl

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Custodia Chineva
Door

Custodia Chineva

op 22 Mar 2019

Ik heb echt geen verstand als het om ondernemers gaat, maar dit komt me wel heel bekend voor dank je wel voor het delen.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 22 Mar 2019

Graag gedaan en hopelijk heb je wat aan de tips om online te ondernemen ;)

Saskia
Door

Saskia

op 22 Mar 2019

Ik heb ook meer interesse in lezen dan luisteren. ik heb dan ook doorgeklikt naar je hierboven genoemde link

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 22 Mar 2019

Dat is inderdaad voor iedereen anders. Zelf ben ik helemaal weg van podcasts. Lekker makkelijk als je onderweg bent om in de auto en toch weer wat wijzer te worden als je dan toch in de file staat ;)

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 22 Mar 2019

Je maakt met wel nieuwsgierig naar die 10 veelgemaakte fouten. Ik kan alleen mijn aandacht nooit bij podcasts horen. Mijn kinderen praten en vragen zoveel dat ik compleet uitgeluisterd ben...

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 22 Mar 2019

Jij hebt dus duidelijk een voorkeur voor lezen ;) Gelukkig is er ook een schriftelijke versie van https://themarketingfactory.nl/top-10-fouten-met-online-ondernemen/

Reactie plaatsen