SEO optimalisatie tips in 5 simpele stappen [ST023]
SEO optimalisatie tips in 5 simpele stappen [ST023]
06 september 2018 
2 min. leestijd

SEO optimalisatie tips in 5 simpele stappen [ST023]

SEO optimalisatie tips nodig? SEO optimalisatie is belangrijk voor je online vindbaarheid. Wil je dat meer mensen je content vinden? Dan komt SEO om de hoek want de meeste mensen gebruiken Google om een antwoord te vinden op een vraag of probleem. Heb jij het antwoord? Dan wil je graag dat mensen jouw content vinden. Hoe beter je SEO, hoe hoger je scoort in de zoekmachines en hoe meer mensen je website bezoeken.

SEO optimalisatie tips

Vandaag ga ik je wat meer vertellen over SEO, hoe je de juiste zoekwoorden vindt en waar je deze vervolgens gebruikt zodat je hoger scoort in de zoekmachines. Ben ik een SEO expert? Nee zeker niet, maar na 6 jaar bloggen weet ik wel wat werkt en wat niet om je blogs beter gevonden te worden. En die SEO optimalisatie tips deel ik in deze Social Talk, zonder dat het heel technisch wordt.

SEO, oftewel Search Engine Optimalisation of zoekmachine optimalisatie, is belangrijk voor iedere online ondernemer, ongeacht je niche en het maakt niet uit wat je verkoopt. Wil je online vindbaar zijn? Dan is SEO belangrijk. De meeste mensen starten hun zoektocht op internet in Google. En vaak kijken ze niet verder dan de eerste pagina van Google.

Zoekmachine optimalisatie in 5 stappen

In deze podcast geef ik je een paar praktische SEO optimalisatie tips zodat meer mensen je blogs vinden, zonder dat het heel SEO technisch wordt. Je wil graag dat meer mensen je website vinden. Want je maakt al die waardevolle content die je deelt niet voor niks? En daar komt SEO om de hoek. Besteed hier dus aandacht aan!

ST023 - SEO optimalisatie tips - social talk - maaike gulden podcast

En SEO hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Ja, je kunt inderdaad uren besteden aan de Google Keyword Tool, maar het kan ook een stuk eenvoudiger. Luister naar deze podcast en leer van mijn SEO optimalisatie tips. Ik bespreek een simpelere manier om zoekwoordenonderzoek te doen en bespreek ook een paar handige SEO tools.

En verder?

Vergeet niet om je te abonneren op mijn podcast zodat je geen uitzending hoeft te missen. Je krijgt dan automatisch een melding zodra er een nieuwe Social Talk uit is.

Ik vind het ook leuk als je me laat weten wat je van deze podcast vindt door een review te geven. Daarmee help je me bovendien om deze podcast zichtbaarder te maken.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Of heb je zelf een interessant verhaal om andere ondernemers te inspireren? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

 

Vind je dit interessant? Pin voor later!

SEO optimalisatie in 5 simpele stappen | www.themarketingfactory.nl

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Myriam
Door

Myriam

op 08 Sep 2018

Precies wat ik nu nodig heb dus ik ga 'm met aandacht beluisteren. Kan niet anders dan goed zijn, jou kennende!

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 11 Sep 2018

Wat leuk om te horen! Succes met deze SEO optimalisatie tips.

Reactie plaatsen