Periscope Hoogtepunten en meer nieuwe updates
Periscope Hoogtepunten en meer nieuwe updates
22 juli 2016 
1 min. leestijd

Periscope Hoogtepunten en meer nieuwe updates

Periscope Hoogtepunten is een nieuwe functie zodat je eerst een korte trailer van de Periscope uitzendingen kunt bekijken. Daarnaast is het nu mogelijk om Periscope uitzendingen in te sluiten en je ze dus overal op het web kunt delen. En Periscope introduceert ook nog een autoplay functie.

Periscope Hoogtepunten of Highlights

Met Periscope Hoogtepunten of Highlights wordt het nog gemakkelijker om uitzendingen te ontdekken die interessant voor je zijn. Dit betekent dat er automatisch een korte trailer gemaakt wordt van iedere Periscope uitzending. Op basis van die trailer kun je beslissen of de uitzending interessant genoeg is om helemaal te bekijken. Hoogtepunten zijn zowel op IOS als Android beschikbaar.

Periscope uitzendingen insluiten

Het is ook mogelijk om Periscope uitzendingen in te sluiten of te embedden. Daardoor kun je nu heel eenvoudig je uitzendingen overal op het web delen. Dit doe je door gewoonweg de tweet te embedden. Zo wordt het eenvoudiger om je uitzendingen op andere kanalen te delen.

Autoplay voor live uitzendingen

Een derde nieuwe functie van Periscope is Autoplay voor live uitzendingen. Deze functie wordt eerst geïntroduceerd op Android en daarna ook op iOS. Dit betekent dat live Periscope uitzendingen automatisch afgespeeld worden in de ‘Watch tab’ (televisie icon) en ‘Global feed’ (wereldbol icon) van Periscope. Wel zonder geluid, maar zo kun je als je Periscope opent, direct zien wat er allemaal gebeurt in de wereld.

periscope-hoogtepunten

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen