Periscope Producer voor professionelere livestreams
Periscope Producer voor professionelere livestreams
14 oktober 2016 
1 min. leestijd

Periscope Producer voor professionelere livestreams

Periscope Producer biedt de mogelijkheid voor een professionelere manier van livestreamen. Hiermee kun je live video’s delen op Periscope en Twitter waar je gebruik maakt van externe camera’s en beelden vanuit verschillende hoeken te laten zien of bestaande video’s kunt toevoegen.

Wat is Periscope Producer?

Door gebruik te maken van Pericope Producer kun je dus live video’s van hoge kwaliteit delen. Twitter richt zich met deze nieuwe functie van Periscope met name op merken, media partners en videomakers die gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige camera’s of bewerkingssoftware om beelden vanuit meerdere hoeken te schieten of te mixen met beelden die vooraf opgenomen zijn.

Periscope Producer aanvragen

Door verschillende kwalitatief hoogwaardige camera’s te koppelen wordt de uitzending een stuk professioneler. Daardoor kun je volwaardige live tv-achtige shows maken. Periscope Producer biedt ook de mogelijkheid voor commerciële partners doordat je livestreams kunt watermerken of er een videocommercial in kunt verwerken. Periscope Producer richt zich dus vooral op grotere bedrijven en mediapartners. Maar iedereen kan een verzoek indienen voor Periscope Producer. Deze functie behoort (nog) niet tot de standaard Periscope functies. Je kunt je aanmelden voor Periscope Producer op: t.co/periscopeproducer.

periscope-producer

Hoe Periscope Producer inzetten?

Deze nieuwe Periscope functie biedt gebruikers de mogelijkheid om nog betere live video content te maken. En je kunt deze direct met iedereen en op elk moment delen via een tweet. Een aantal partners hebben al met Periscope Producer geëxperimenteerd zoals Louis Futton, Walt Disney Studio’s, ABC’s Dancing with the Stars en de Football Association.

Ik denk dat dit een mooie aanvulling is om de strijd aan te gaan met Facebook Live en YouTube. Hopelijk komen ook ‘gewone’ livestreamers in aanmerking voor deze nieuwe functie. Ik heb mijn verzoek voor Periscope Producer al ingediend….en wacht in spanning af.

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen