Hoe krijg je meer website bezoekers met Pinterest [ST038]
Hoe krijg je meer website bezoekers met Pinterest [ST038]
04 april 2019 
in Podcast
1 min. leestijd

Hoe krijg je meer website bezoekers met Pinterest [ST038]

Tegenwoordig krijg ik veel website bezoekers met Pinterest. Van al het verkeer dat niet via Google op mijn website komt, krijg ik meer dan 85% van de bezoekers via Pinterest. In deze podcast ontdek je de kracht en voordelen van Pinterest marketing om meer mensen op je website of blog te krijgen.

Meer website bezoekers met Pinterest

Pinterest is een super krachtig kanaal. Wil je weten hoe je meer website bezoekers met Pinterest krijgt? Luister dan naar deze aflevering. Tegenwoordig krijg ik veel website bezoekers met Pinterest. In deze podcast ontdek je de kracht en voordelen van Pinterest marketing om meer bezoekers op je website of blog te krijgen.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • De voordelen van Pinterest.
  • Hoe je Pinterest op de juiste manier inzet voor je marketing.
  • Wat maakt Pinterest zo’n krachtig kanaal?
  • Hoe je meer website bezoekers met Pinterest krijgt.

aanmelden gratis pinterest training - pinterest power

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Meer website bezoekers met Pinterest? Ontdek hoe je Pinterest marketing op de juiste manier inzet voor meer website bezoekers (en dus klanten). Bekijk alle tips op www.themarketingfactory.nl | Pinterest tips | Pinterest marketing | Social media tips | Online marketing tips | #pinteresttips #socialmediatips #onlinemarketing #themarketingfactory

 

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Aya
Door

Aya

op 14 Apr 2019

Pinterest lijkt wel een booming business. Ik heb wel een automatische Pinterest knop. Ik ben er af en toe op te vinden. De lezers zijn er gek op. Die slaan mijn blogfoto´s op.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 15 Apr 2019

Dat is alleen maar mooi dat ze gratis promotie voor je maken!

Skincarebynaomi
Door

Skincarebynaomi

op 08 Apr 2019

Super interessant, ik merk ook dat ik steeds meer mensen via pinterest krijg, maar ik vind het nog erg lastig om de juiste posts te plaatsen. Bedankt voor je tips!

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 08 Apr 2019

Heb je mijn gratis Pinterest training al aangevraagd? In een van de lessen geef ik tips over aantrekkelijke content. En je kunt heel goed kijken in je Pinterest statistieken om te zien welke pins het beste scoren!

Wanda
Door

Wanda

op 08 Apr 2019

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het verleden weleens heb gekeken op Pinterest maar dat het daarna naar de achtergrond is verdwenen. Misschien toch maar eens wat mee gaan doen, want ik hoor wel vaker dat het nuttig kan zijn voor je site.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 08 Apr 2019

Pinterest is super handig )als je het op de juiste manier inzet). Ik krijg 85% van mijn verwijzend verkeer via Pinterest dus het is de moeite om je hier eens in te verdiepen!

Melissa
Door

Melissa

op 08 Apr 2019

Ik ben tegenwoordig meer bezig met pinterest maar is nog niet helemaal ideaal

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 08 Apr 2019

Hey Melissa, ik heb hier een training voor ontwikkeld want het probleem is dat je even moet weten hoe je Pinterest op de juiste manier inzet. Heb je mijn gratis training al aangevraagd? Liefs, Maaike

Reactie plaatsen