3 Belangrijke cijfers die jij moet kennen in je bedrijf [ST037]
3 Belangrijke cijfers die jij moet kennen in je bedrijf [ST037]
28 maart 2019 
in Podcast
1 min. leestijd

3 Belangrijke cijfers die jij moet kennen in je bedrijf [ST037]

Iedereen zou 3 cijfers moeten monitoren, tenminste als jij je blog of business serieus neemt. En denk niet meteen dat je niks met cijfers hebt en dat je liever een nieuw blog schrijft, want het is geen hogere wiskunde of heel ingewikkeld. Maar als je deze cijfers kent, weet je ook of je de juiste dingen doet. Dus zorg dat je deze 3 belangrijke cijfers in je bedrijf kent!

3 belangrijke cijfers in je bedrijf

Het is belangrijk om te weten hoeveel mensen je op je mailinglijst hebt. Tenminste als je online wil verkopen of meer blog lezers wil. OOk is het goed om te weten hoeveel mensen je website bezoeken. En wat zijn je populairste blogs? Op welke pagina’s komen ze binnen op je website en waar haken ze af? Maar ook je social media cijfers zijn handig om te weten.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Welke cijfers belangrijk zijn voor je blog of business.
  • Waarom je deze 3 belangrijke cijfers in je bedrijf moet kennen.
  • Wat zeggen deze cijfers je?

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Drie belangrijke cijfers voor je blog en business. Het is belangrijk om deze cijfers te kennen zodat je ook kunt controleren of je de juiste dingen doet of dat je een en ander aan moet passen| www.themarketingfactory.nl | online marketing | online ondernemen | bloggen | blog tips | social media tips

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Laura
Door

Laura

op 29 Mar 2019

Fijn dat je goede tips geeft!

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 29 Mar 2019

Hee graag gedaan! Fijn dat je wat aan de tips over de belangrijke cijfers in je bedrijf hebt.

Reactie plaatsen