arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe hashtags gebruiken op de verschillende social media [ST025]
29 november 2018 

Hoe hashtags gebruiken op de verschillende social media [ST025]

Op alle social media kanalen is het gebruik van hashtags net even anders. Daarom zet ik voor je op een rijtje hoe hashtags gebruiken op de verschillende social media kanalen zoals Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest en Linkedin. Ben je benieuwd naar de juiste inzet van hashtags? Luister dan naar deze aflevering.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Hoe hashtags gebruiken op social media

In deze podcast zet ik het gebruik van hashtags op alle social media kanalen voor je op een rijtje. Wat zijn hashtags en hoe hashtags gebruiken? Hoe zet je ze effectief in op de verschillende social media platformen? Hashtags zijn handig om beter gevonden te worden, maar op ieder social media kanaal werkt het weer net even op een andere manier.

Het mooie van hashtags is dat ze simpel en gemakkelijk te gebruiken zijn. En heel effectief, als je ze op de juiste manier inzet. In deze aflevering leg ik uit hoe hashtags gebruiken op verschillende social media kanalen zoals Twitter, Facebook, Instagram, Linkedin en Pinterest. Wat zijn de do’s en don’ts om hashtags te gebruiken.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Wat het nut is van hashtags.
  • Tips hoe hashtags gebruiken om gevonden te worden.
  • Hoe je hashtags op Twitter inzet.
  • Hashtags op Instagram inzetten.
  • Wel of geen hashtags op Facebook gebruiken.
  • Hashtag gebruik op Pinterest.
  • Hoe hashtags gebruiken op Linkedin.

Interessante links

Wat nu doen?

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

 

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Hoe hashtags slim inzetten op social media | www.themarketingfactory.nl

Over de schrijver
Ik geef praktische online marketing en social media advies. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het stap-voor-stap zelf kunt toepassen, zonder technisch gedoe.
nicole orriens
Door

nicole orriens

op 27 February 2019

Ik zit altijd te puzzelen hoe ik ze op Pinterest moet toepassen, die hashtags... Eerlijk gezegd doe ik nu maar wat.

Maaike Gulden
Reactie plaatsen