Simpele manieren om je weggever te promoten [ST034]
Simpele manieren om je weggever te promoten [ST034]
12 maart 2019 
in Podcast
1 min. leestijd

Simpele manieren om je weggever te promoten [ST034]

Droom jij van online geld verdienen? Wil jij online trainingen aanbieden of online producten of diensten verkopen? Focus dan op het opbouwen van je mailinglijst. Gebruik simpele manieren om je weggever te promoten zodat je lijst groeit. Want dan maak je het jezelf gemakkelijker. Dan hoef je alleen nog maar een mailtje te sturen naar je lijst als je een nieuw product of dienst lanceert.

Simpele manieren om je weggever te promoten

Zo’n lijst opbouwen begint met een freebie of weggever. Maar met alleen een gratis weggever ben je er natuurlijk nog niet. Je moet deze ook op zoveel mogelijk plaatsen promoten zodat mensen ook weten dat je deze weggever hebt. En in deze podcast leer je simpele manieren om je weggever te promoten, op je eigen kanalen en via de kanalen van anderen.

Gratis training Lijstgroei versneller

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Actief je mailinglijst opbouwen door je weggever te promoten.
  • Belang van de follow-up voor het opbouwen van relaties.
  • Hoe je jouw weggever kan promoten op je eigen kanalen.
  • En hoe je gebruik maakt van kanalen van anderen om je weggever te promoten.

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

 

Vind je dit interessant? Pin voor later!

simpele manieren om je weggever of freebie te promoten om je mailinglijst op te bouwen

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Jasmijn Bult
Door

Jasmijn Bult

op 13 Mar 2019

Interessant! Ik ben je podcast gaan volgen en ik ga hem vanavond even luisteren! Ik heb inmiddels een maillinglist maar nog geen goede weggever. Binnenkort toch maar aan beginnen!

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 13 Mar 2019

Wat tof! Laat me maar weten wat je van de podcast vindt! Zo'n weggever is wel handig als je een mailinglijst wil opbouwen ;)

Reactie plaatsen