Page content

article content

Pinterest zakelijk inzetten voor meer traffic en sales

Deze aflevering van Social Talk staat geheel in het teken van Pinterest zakelijk inzetten. Waarom kun je beter een zakelijk Pinterest account hebben dan een persoonlijk account? Wat zijn de voordelen daarvan? En hoe kun je jouw persoonlijke account gemakkelijk omzetten in een zakelijk account?

Conversie verhogen met Pinterest

Daarover spreek ik met Maarten Bierman die gespecialiseerd is in Pinterest. Maarten Bierman is oprichter en eigenaar van The Pinfluencers, Nederlands enig Pinterest marketing bureau dat bedrijven helpt om Pinterest in te zetten voor het genereren van on- en offline verkeer en conversie.

Pinterest is een zoekmachine

Pinterest heeft inmiddels al 150 miljoen maandelijks actieve gebruikers. Gebruikers voeren maandelijks 2 miljard zoekopdrachten uit. Pinterest is ook meer een zoekmachine dan een social media kanaal.

Reden genoeg dus om Pinterest eens nader onder de loep te nemen. Het is mooi platform om je online te profileren en meer verkeer en conversie te genereren.

Maarten deelt in deze aflevering zijn tips. Dus wil jij ook iets met Pinterest gaan doen? Of je aanwezigheid op Pinterest verbeteren? Luister dan naar deze aflevering.

Wil je meer weten over Pinterest? Kom dan op 16 maart naar Social Snacks in Eindhoven.

social talk - maaike gulden podcast - maarten bierman ointerest zakelijk inzetten voor meer traffic en sales

Genoemde links

Wil je Tailwind een maand gratis uitproberen? Stuur dan een mail naar info@thepinfluencers.com

En verder?

Vergeet niet om je te abonneren op mijn podcast zodat je geen uitzending hoeft te missen. Je krijgt dan automatisch een melding zodra er een nieuwe Social Talk uit is.

Ik vind het ook leuk als je me laat weten wat je van deze podcast vindt door een review te geven. Daarmee help je me bovendien om deze podcast zichtbaarder te maken.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Comment Section

0 reacties op “Pinterest zakelijk inzetten voor meer traffic en sales

Plaats een reactie


*