Aanmelden Pinterest Training
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat als je duizenden geinteresseerde bezoekers op je website krijgt, meer geld verdient en de vrijheid hebt om je eigen tijd in te delen?


Dat kan!

Groei je website bezoekers en emaillijst met je nieuwe geheime wapen: Pinterest!

Direct aanmelden

Van 2K naar 146K in slechts 2 weken

Sonja volgde mijn Pinterest training en was net als ik enorm verbaasd over de resultaten. In 2 weken tijd vergrootte zij haar bereik van 2.000 naar maar liefst 146.000!


Wil jij ook leren hoe je meer bereik, kliks naar je website en meer verkopen realiseert met Pinterest? Meld je dan aan voor de Pinterest training.

Herken jij je hierin...

Je bent continu druk, maar met weinig resultaat. Je besteed al je tijd en geld in social media, blogs, advertenties en trainingen, maar niks lijkt te werken. Je begint steeds meer aan jezelf te twijfelen, hebt al van alles geprobeerd en bent continu aan het werk.

Onzeker hoe je jouw ideale klanten kan bereiken. Je weet dat jouw ideale klanten online zijn, maar hoe zorg je ervoor dat ze jou ook opmerken? Je ziet anderen doorbreken met hun blog of business als hun lijst groeit, en je vraagt je af of jij dit ooit voor elkaar krijgt?

Je raakt gefrustreert. Je bent goed in je vak en hebt zoveel te bieden, bovendien barst je van de ideeën die mensen graag zouden willen hebben…...als je eerst maar eens inschrijvingen op je mailinglijst kreeg! Je ziet anderen doorbreken met hun blog of business, en je vraagt je af of jij dit ooit voor elkaar krijgt?

Je verliest je motivatie. Het lukt je maar niet om op te vallen en een verschil te maken online. Je maakt je zorgen dat er gewoon al teveel ‘experts’ zijn. Je vraagt jezelf af ‘hoeveel coaches of reisblogs heeft de wereld nodig?'. Je maakt je zorgen dat het je nooit lukt om op te vallen online.

In 3 weken tijd 4x meer bereik

Voor een opdrachtgever (ik ben Copywriter) heb ik op Pinterest een bedrijfspagina opgezet. Ik merkte echter dat dit ‘weinig deed’ doordat ik onvoldoende kennis had om meer bereik te krijgen.


Door de training van Maaike kreeg ik dankzij haar heldere uitleg en video’s meer inzicht in de werking van Pinterest. Met haar tips is in 3 weken tijd het bereik al 4X zo hoog. En dan ben ik nog niet eens aan de slag gegaan met Tailwind.


De training van Maaike is helder, overzichtelijke en praktisch: Veel kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.


Dominique van de Wijgaart, duidelijkintekst.nl

Complete training met real power

Een complete training met real power en praktische Pinterest tips. Dankzij deze training weet ik hoe ik mijn Pinterest profiel optimaliseer, mijn borden slim organiseer en goede Pinterest berichten maak. Kortom alles wat je nodig hebt voor het beste resultaat met je Pinterest marketing.

 

De training is zeer waardevol en een echte aanrader als je meer website bezoekers en klanten  via Pinterest wilt.


Fulco Wolf, majoorbussum.nl

Het kan ook anders....


Stel je voor dat jij een constante stroom bezoekers naar je website trekt die ook nog eens geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt? Ze klikken graag door naar je website en lezen je blog of melden zich aan voor je mailinglijst. Ook als je er niet bent.


En dat je dat ook nog bijna helemaal kan automatiseren (ik plan het zelf een keer per maand in). En omdat je jouw marketing op de automatische piloot doet, hou je veel tijd over voor belangrijke dingen of om gewoon dingen te doen die je leuk vindt


Als Pinterest dan zo geweldig is waarom ziet dan niet iedereen deze resultaten?


De reden is dat veel mensen Pinterest verkeerd gebruiken.


Pinterest is een van de meest ondergewaardeerde en krachtigste marketing tools die je kunt inzetten. En het maakt niet uit in welke niche je zit, maar het werkt alleen als je het ook strategisch inzet. Pinterest is heel anders dan Facebook of Instagram. Maar als je weet hoe je het op de juiste manier inzet dan levert je dit zoveel website bezoekers op.

Het aantal website bezoeker groeide in een half jaar enorm...
In deze trainging deel ik mijn Pinterest marketing systeem met je!


In Pinterest Power training deel ik je stap-voor-stap mijn Pinterest systeem dat ik gebruik om dagelijks meer bezoeekrs op mijn website te krijgen, wat mij dagelijks nieuwe leads en sales oplevert. Ik leg je uit hoe je dat op de automatische piloot doet zodat je er nauwelijks omkijken naar hebt. en tijd over houdt voor andere dingen.


Dit is wat je leert....

Hoe je de kracht van Pinterest benut

Als je begrijpt hoe Pinterest werkt, weet je ook hoe je dit in kunt zetten voor de marketing van je blog of business. Je leert wat Pinterest zo krachtig maakt en hoe je die voordelen optimaal kunt benutten voor je eigen bedrijf of blog.

Slimme Pinterest strategie (op de automatische piloot)

Meer verkopen via Pinterest vereist de juiste strategie. Ik leer je mijn SYSTEEM hoe je meer bezoekers op je website krijgt en hoe je simpele sales funnels maakt voor je bedrijf waarmee je dagelijks leads en sales genereert via Pinterest.

De juiste klanten aantrekt met je profiel

Je leert niet alleen hoe je een Pinterest profiel maakt zodat je de JUISTE klanten aantrekt, maar je leert ook hoe je keyword onderzoek doet zodat je het Pinterest algoritme de baas wordt en meer mensen je pins ontdekken.

Hoe je opvallende pins maakt die converteren

Hoe maak je pins die goed vindbaar zijn en waar mensen graag op klikken? Je krijgt tips over design maar ook alle andere elementen waardoor je pins beter vindbaar zijn en hoger ranken. 

Groei van je volgers en website bezoekers

Leer simpele groei strategieën waardoor je meer Pinterest volgers en verkeer op je website krijgt. Je leert ook hoe je dit automatiseert zodat je meer tijd hebt voor andere dingen, om aan je bedrijf te werken of om met je gezin door te brengen.

Wat de belangrijkste statistieken zijn

Leer hoe je jouw Pinterest statistieken kunt analyseren zodat je de juiste tweaks kunt maken in je strategie voor nog meer groei. En zodra je ziet dat het werkt, wil je niet meer stoppen om je analytics te checken ;) 

Jouw trainer...

Ik ben Maaike Gulden en hou van de kansen van internet en social media voor kleine ondernemers. Zelf maak ik daar fijn gebruik van om mezelf zichtbaar te maken, een winstgevend bedrijf te runnen en online programma’s te verkopen. Dat wil ik jou ook graag leren: ik wijs je de weg naar online succes!


Daarnaast hou ik van city trips, avontuurlijke reizen, paardrijden, tennis, hardlopen en het delen van mijn kennis. Ik blijf continu experimenteren, bouwen, groeien en nieuwe projecten lanceren. 

147,-

Pinterest Power

Klaar om van je website een bezoekersmagneet te maken? Je ontvangt mijn Pinterest geheimen waardoor wekelijks duizenden mensen mijn blog bezoeken via Pinterest. Wat mij dagelijks nieuwe leads en verkopen oplevert!

 • Meer website bezoekers via Pinterest

  Wil jij meer bereik, meer kliks naar je website en meer verkopen via Pinterest? Meld je dan aan voor deze training.


  • Leer hoe je Pinterest effectief inzet voor meer bereik, website bezoekers en verkopen.

  • Zonder dat het je veel tijd kost (ik plan een keer per maand een moment in om mijn pins in te plannen).

  • Kun je direct aan de slag met alle tips want je leert alle Pinterest kneepjes.

  Ja, ik doe mee!