Direct geld verdienen online? 5 Tips om extra geld te verdienen in je bedrijf
Direct geld verdienen online? 5 Tips om extra geld te verdienen in je bedrijf
29 februari 2020 
2 min. leestijd

Direct geld verdienen online? 5 Tips om extra geld te verdienen in je bedrijf

Wil je direct geld verdienen online? In deze aflevering deel ik een aantal tips hoe je snel wat extra geld kunt verdienen met de verborgen schatten in je bedrijf. Waar heb jij kansen in je bedrijf om direct geld mee te verdienen?

Meer interactie op social media

Misschien zijn er tijden dat je krap bij kas zit. Omdat je net begint of omdat het lastig is om nieuwe klanten te vinden. Of je wilt investeren in een nieuwe business tool en heb je wat extra cash nodig. In deze aflevering deel ik een aantal mogelijkheden die je kunt gebruiken om direct geld te verdienen online om je cash flow wat op te krikken.

Direct geld verdienen online

In deze podcast ontdek je manieren om direct geld te verdienen online, maar het is goed om ook eens te kijken naar de plekken waar je geld verspilt. Kijk eens voor welke dingen je nu betaalt die je niet gebruikt of niet nodig hebt. Spendeer eens een kwartiertje om naar je laatste rekeningoverzicht te kijken voor welke apps, tools of abonnementen je nu maandelijks voor betaalt en of je dat ook nodig hebt.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • 5 Manieren om direct geld te verdienen online.
  • Hoe je snel wat extra cash kunt verdienen in je bedrijf.
  • Waarom het goed is om jouw eigen informatieproducten te maken.
  • En nog zo veel meer…

direct geld verdienen online met deze gratis online marketing training

Luisteren via Stitcher >>

Luisteren via iTunes >>

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt, deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of stuur me een berichtje op Instagram @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Wil jij wat extra geld verdienen online? Ontdek 5 manieren om de schatten in je bedrijf te ontdekken waar je direct mee aan de slag kunt om wat extra cash te verdienen | online verkopen | online geld verdienen | online ondernemen | digitale producten | online bedrijf | online marketing | #onlineverkopen #onlinebedrijf #themarketingfactory #onlineondernemen

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen