Onweerstaanbaar aanbod nodig die je voor goede prijzen verkoopt?
Onweerstaanbaar aanbod nodig die je voor goede prijzen verkoopt?
06 maart 2020 
in Podcast
2 min. leestijd

Onweerstaanbaar aanbod nodig die je voor goede prijzen verkoopt?

Wil jij een onweerstaanbaar aanbod die je voor een goede prijs kunt verkopen? In deze podcast ontdek je wat er voor nodig is om een onweerstaanbaar aanbod te maken die klanten graag willen kopen en waar jij ook iedere dag gelukkig van wordt.

Onweerstaanbaar aanbod

Misschien heb je al een idee wat je gaat verkopen of heb je al een aanbod maar levert dit niet genoeg op of wordt je hier niet meer gelukkig van? In deze podcast leer jij hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt die jouw ideale klanten graag bij je kopen. Breng eerst in kaart wat jouw drijfveren zijn, waar jij het beste je tijd en energie in kunt steken, met wie je graag werkt en wat je onderscheidend vermogen is voordat je bepaalt wat een goed aanbod is.

Direct geld verdienen online

Het is goed om eerst in kaart te brengen welke waarde je toevoegt, voor wie en hoe je dat wilt doen. Als je weet wat jouw drijfveren zijn en welke resultaat je graag wilt leveren voor jouw lievelingsklanten, dan kun je ook een onweerstaanbaar aanbod samen stellen die mensen graag willen kopen en waar jij ook gelukkig van wordt.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Alle factoren van een onweerstaanbaar aanbod.
  • Wat je onderscheidend vermogen is voor een onweerstaanbaar aanbod.
  • Waar je het beste jouw tijd en energie aan besteedt.
  • En nog zo veel meer...

direct geld verdienen online met deze gratis online marketing training

 

Luisteren via Stitcher >>

Luisteren via iTunes >>

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt, deel deze dan op social media. Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist. Subscribe: Apple podcast | Android podcast Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt. Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of stuur me een berichtje op Instagram @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Hoe maak je een onweerstaanbaar aanbod die jouw ideale klanten graag kopen? Ontdek wat je drijfveren zijn en wat jouw onderscheidend vermogen is zodat jij met gemak jouw lievelingsklanten aantrekt | online verkopen | online geld verdienen | online ondernemen | online bedrijf | online marketing | digitale producten | #onlinebedrijf #themarketingfactory #onlineondernemen #onlineverkopen
Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen