Telefonische verkoop: werkt koud bellen nog wel in deze tijd?
Telefonische verkoop: werkt koud bellen nog wel in deze tijd?
13 maart 2020 
1 min. leestijd

Telefonische verkoop: werkt koud bellen nog wel in deze tijd?

Werkt koud bellen nog in deze tijd? Waarom is het goed om aan telefonische verkoop te doen en hoe pak je dat aan? Hoe vind je goede haakjes om een potentiële klant te bellen en hoe pak je zo’n telefoongesprek aan? Dat vertelt Richard de Vries in deze aflevering.

Telefonische verkoop

Hoe pak je telefonische verkoop effectief aan? In deze podcast interview ik Richard de Vries die deelt hoe je een goede aanleiding vindt om contact op te nemen met potentiële klanten en hoe je zo’n telefoongesprek vervolgens insteekt. Hoe zorg je ervoor dat je ook de juiste persoon aan de lijn krijgt en wat is een goed belscript om te gebruiken. Beluister deze aflevering om alle tips te horen.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Waarom telefonische verkoop nog steeds effectief is.
  • Hoe je goede haakjes vindt om een potentiële klant te bellen.
  • Hoe je de juiste mensen aan de lijn krijgt.
  • Wat een goed belscript is.

gratis online marketing training

Luisteren via Stitcher >>

Luisteren via iTunes >>

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt, deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of stuur me een berichtje op Instagram @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Telefonische verkoop: werkt koud bellen nog wel in deze tijd? Waarom het goed is om een telefonische follow up te doen nav social media reacties | online marketing | online ondernemen | follow up | telefonische verkoop | soccial media tips | #eigenbedrijf #themarketingfactory #onlineverkoop #followup

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen