Waarom beter geen Linktree gebruiken voor Instagram [ST026]
Waarom beter geen Linktree gebruiken voor Instagram [ST026]
16 december 2018 
in Podcast
1 min. leestijd

Waarom beter geen Linktree gebruiken voor Instagram [ST026]

Maak jij gebruik van Linktree voor Instagram? Het lijkt een perfecte oplossing om meerdere links toe te voegen aan je Instagram profiel. Maar je kunt beter geen Linktree gebruiken voor Instagram. In deze podcast hoor je waarom, en ook wat een beter en heel simpel alternatief is.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Beter geen Linktree voor Instagram gebruiken

Linktree lijkt de perfecte oplossing voor Instagram. Met Linktree kun je een soort landingspagina maken waardoor je meerdere links kunt toevoegen aan je Instagram profiel. Maar Linktree heeft een aantal grote nadelen, dus je kunt het beter niet gebruiken. En die nadelen van Linktree, bespreek ik in deze podcast.

Gelukkig is er een veel betere oplossing en die is ook nog eens super simpel. Zelf heb ik Linktree ook een tijdje gebruikt, maar dat heb ik snel weer verwijderd. In deze aflevering leg ik je uit waarom je Linktree beter niet kunt gebruiken en wat een goed (en super simpel) alternatief is.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Waarom beter geen Linktree gebruiken voor Instagram.
  • Wat de nadelen zijn van Linktree.
  • Een goed alternatief voor Linktree.
  • Hoe je meerdere links in je Instagram bio kunt plaatsen.

Wat nu doen?

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

 

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Waarom je beter geen Linktree kunt gebruiken voor Instagram | www.themarketingfactory.nl

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Janet
Door

Janet

op 19 Mar 2019

Ik heb nog nooit van Linktree gehoord.. volgens mij heb ik iets gemist haha (maar zo te lezen is dat niet heel erg).

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 19 Mar 2019

Haha...nee dat is maar beter dat je dat gemist hebt want Linktree is dus echt niet slim om te gebruiken!

Laura
Door

Laura

op 19 Mar 2019

Ik gebruik het zelf niet maar zie het wel eens bij anderen.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 19 Mar 2019

Goed dat je Linktree zelf niet gebruikt dus nu kun je anderen ook vertellen dat ze het beter niet kunnen gebruiken ;)

Reactie plaatsen