In beeld met Instagram: ontdek alle Instagram geheimen
In beeld met Instagram: ontdek alle Instagram geheimen
14 februari 2017 
1 min. leestijd

In beeld met Instagram: ontdek alle Instagram geheimen

In deze aflevering van Social Talk ga ik in gesprek met Kirsten Jassies over Instagram. Ze is de auteur van het boek In beeld met Instagram in 60 minuten, die verschenen is in de 60 minuten serie van Frankwatching. Daarnaast geeft ze regelmatig Instagram trainingen. Ze kent dus alle geheimen van dit platform.

Instagram is booming

Instagram is een van de snelst groeiende social media kanalen. Het aantal gebruikers is in 2 jaar verdubbeld. In Nederland zijn er al 3,2 miljoen mensen die gebruik maken van Instagram.

Dus dat is een groot publiek wat je kunt bereiken. Maar dan moet je wel weten hoe je Instagram slim en effectief inzet.

Instagram slim inzetten

Maar wat voor content werkt en wat niet? Kun je beter foto’s of beter video’s gebruiken. En welke hashtags gebruik je om gevonden te worden?

Al deze onderwerpen komen aan bod in deze aflevering van Social Talk.

in-beeld-met-instagram-kirsten-jassies

En verder?

Vergeet niet om je te abonneren op mijn podcast zodat je geen uitzending hoeft te missen. Je krijgt dan automatisch een melding zodra er een nieuwe Social Talk uit is.

Ik vind het ook leuk als je me laat weten wat je van deze podcast vindt door een review te geven. Daarmee help je me bovendien om deze podcast zichtbaarder te maken.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
@arjanopzeeland
Door

@arjanopzeeland

op 23 Feb 2017

Wat een mooie en informatieve podcast! Erg leuk, ontspannen en vol bruikbare tips. Abonneren en luisteren!!!!!

Reactie plaatsen