Page content

Comment Section

11 reacties op “Persoonlijke account omzetten in een Facebook pagina


Door Chris Barneveld op 13 augustus 2015

Ons persoonlijke profiel van facebook is uit de lucht. Als ik de facebook pagina probeer te openen krijg ik direct een melding dat ik het persoonlijke profiel moet omzetten naar een pagina. Geen probleem wat ons betreft, echter ik doorloop alle aangegeven stappen en krijg uiteindelijk een foutmelding dat het converteren niet is gelukt en wederom het wachtwoord moet invullen. Hier raak ik in een loop zonder oplossing. Aangezien ik ook niet meer ons persoonlijke profiel kan openen, kan ik ook niet een profiel rapporteren of een nieuwe beheerder aanmaken. Wie kan ons helpen?


Door Gwen op 31 januari 2019

Hoi,
Dankje dat je dit op internet deelt. Het komt erg dicht bij de omschrijving van mijn probleem. Ik heb namelijk een zakelijk account aangemaakt die ik toch liever in een groep wil veranderen. Kan dat ook? En zo ja, hoe dan??

Ik hoor het graag. Dankjewel. Liefs Gwen


Door Maaike Gulden op 1 februari 2019

Hoi Gwen,

het is helaas niet mogelijk om een Facebook pagina om te zetten in een Facebook group.

Liefs, Maaike


Door Marjan op 4 februari 2019

Je kunt geen pagina maken op basis van je profiel.
Deze melding krijg. Hoe kan ik dit oplossen


Door Maaike Gulden op 5 februari 2019

Het is een beetje lastig om daar een antwoord op te geven omdat ik niet weet wat je precies gedaan hebt. Als je bovenaan in het Facebook menu op het pijltje klikt, heb je de optie om een Facebook pagina te maken. Hopelijk kun je hiermee uit de voeten?


Door Wouter op 23 september 2019

“Je kunt geen pagina maken op basis van je profiel” is ook de melding die ik krijg. Ik heb via Facebook de link “Een Facebook-pagina maken op basis van je profiel.” gebruikt. Na alles te hebben aangevinkt (bedrijfsbranche, vrienden migreren en media migreren) laat Facebook mij deze melding zien. Hoe kan dit?


Door Maaike Gulden op 23 september 2019

Geen idee wat je precies bedoelt en ik ken je Facebook profiel ook niet, dus is het lastig om jouw vraag zo te beantwoorden. Het ligt er waarschijnlijk aan hoe je dit persoonlijke profiel ingevuld hebt. Misschien dat je hier wat aan hebt: https://www.facebook.com/help/175644189234902


Door Sarah op 3 oktober 2019

Hoi Maaike,

Als je via je telefoon (iPhone) zowel een persoonlijke als een zakelijke Facebook hebt, je wil iets delen vanaf een andere website en klikt dan op het icoontje Facebook, dit staat dan automatisch op het persoonlijke account. Hoe kan je dit veranderen in je zakelijke account? Ik kan er nergens iets over vinden. Ik ben er van op de hoogte dat het op de laptop wel kan, dit is echter niet gewenst in gebruik.
Ik hoor het graag van je!
Groetjes, Sarah


Door Maaike Gulden op 4 oktober 2019

Ik denk dat er niks anders opzit dan de url te kopieren en dan te plakken op Facebook in plaats van de deelknop te gebruiken als je dit wilt delen op je mobiel 😉


Door Curly Runhaar op 17 augustus 2020

Ik heb een aantal zakelijke pagina’s en een persoonlijk account op Facebook. Kan ik mijn persoonlijke account opzeggen, maar wel als beheerder van mijn zakelijke pagina’s blijven fungeren? Ik wil namelijk niets meer persoonlijk doen met Facebook. Maar alles is zo verweven, dat ik niet wijs word hoe ik dit kan regelen… Enig advies of tips?


Door Maaike Gulden op 20 augustus 2020

Dat gaat niet. Je hebt een persoonlijk account nodig maar je kunt gewoon stoppen om hier iets te posten toch?

Plaats een reactie


*