Page content

Comment Section

5 reacties op “Persoonlijke account omzetten in een Facebook pagina


Door Chris Barneveld op 13 augustus 2015

Ons persoonlijke profiel van facebook is uit de lucht. Als ik de facebook pagina probeer te openen krijg ik direct een melding dat ik het persoonlijke profiel moet omzetten naar een pagina. Geen probleem wat ons betreft, echter ik doorloop alle aangegeven stappen en krijg uiteindelijk een foutmelding dat het converteren niet is gelukt en wederom het wachtwoord moet invullen. Hier raak ik in een loop zonder oplossing. Aangezien ik ook niet meer ons persoonlijke profiel kan openen, kan ik ook niet een profiel rapporteren of een nieuwe beheerder aanmaken. Wie kan ons helpen?


Door Gwen op 31 januari 2019

Hoi,
Dankje dat je dit op internet deelt. Het komt erg dicht bij de omschrijving van mijn probleem. Ik heb namelijk een zakelijk account aangemaakt die ik toch liever in een groep wil veranderen. Kan dat ook? En zo ja, hoe dan??

Ik hoor het graag. Dankjewel. Liefs Gwen


Door Maaike Gulden op 1 februari 2019

Hoi Gwen,

het is helaas niet mogelijk om een Facebook pagina om te zetten in een Facebook group.

Liefs, Maaike


Door Marjan op 4 februari 2019

Je kunt geen pagina maken op basis van je profiel.
Deze melding krijg. Hoe kan ik dit oplossen


Door Maaike Gulden op 5 februari 2019

Het is een beetje lastig om daar een antwoord op te geven omdat ik niet weet wat je precies gedaan hebt. Als je bovenaan in het Facebook menu op het pijltje klikt, heb je de optie om een Facebook pagina te maken. Hopelijk kun je hiermee uit de voeten?

Plaats een reactie


*