Hoe werkt Snapchat en hoe zet je het zakelijk in?
Hoe werkt Snapchat en hoe zet je het zakelijk in?
17 maart 2017 
in Podcast
1 min. leestijd

Hoe werkt Snapchat en hoe zet je het zakelijk in?

Aflevering 10 van deze Social Talk staat helemaal in het teken van Snapchat. Ik interview Angelique Koosman over dit social media platform dat het booming platform in 2016 was. Het aantal Snapchat gebruikers is maar liefst verdubbeld in 2016. Maar wat kun je er zakelijk mee?

Snapchat vooral populair bij jongeren

Snapchat was al jaren populair onder jongeren, maar is nu ontdekt door bedrijven die hier massaal op inzetten om met name een jongere doelgroep te bereiken. Maar hoe kun je Snapchat inzetten? En ondervindt het platform veel concurrentie van Instagram met Insta Stories? Wat zijn de verschillen tussen Instagram Stories en Snapchat? Je hoort het in deze Social Talk.

Hoe werkt Snapchat?

Weet je helemaal niet hoe Snapchat werkt? In een eerder artikel leg ik uit hoe Snapchat werkt. Wellicht handig omdat dit een erg visueel platform is. Behalve filters kun je ook bitmoji’s toevoegen. In de podcast vertelt Angelique Koosman ook hoe je foto’s en video’s van je camerarol toevoegt via herinneringen of memories op Snapchat. In dit artikel leg ik uit hoe Snapchat herinneringen werkt.

SNAPCHAT - ANGELLIQUE KOOSMAN

Volg Angelique Koosman op Snapchat: snapcode angelique koosman

En verder?

Vergeet niet om je te abonneren op mijn podcast zodat je geen uitzending hoeft te missen. Je krijgt dan automatisch een melding zodra er een nieuwe Social Talk uit is. Ik vind het ook leuk als je me laat weten wat je van deze podcast vindt door een review te geven. Daarmee help je me bovendien om deze podcast zichtbaarder te maken. Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen