Dit zijn de social media trends van 2017
Dit zijn de social media trends van 2017
30 januari 2017 
1 min. leestijd

Dit zijn de social media trends van 2017

Wat zijn de social media trends in 2017? In deze aflevering ga ik in gesprek met Herman Couwenbergh over de social media trends en ontwikkelingen. Het is begin 2017 dus dat is altijd een mooi moment om vooruit te blikken op de trends en ontwikkelingen. Wat zijn de social media trends?

We praten niet alleen over Twitter

Ik ken Herman al een hele tijd, heb hem leren kennen via Twitter. Wij hebben gemeenschappelijk dat we Twitter nog steeds een leuk en waardevol platform vinden. We gaan het dus zeker over Twitter hebben.

Maar mocht je niks hebben met dit platform, we bespreken ook andere social media platformen. We gaan het ook over Facebook, Snapchat, Instagram en andere sociale kanalen hebben.

Kunnen we nog wel publiek bereiken zonder te adverteren? En hoe zit het met Twitter? Heeft het nog wel zin om wat met dit kanaal te doen?En waarom zou je gebruik maken van Snapchat of Instagram voor je marketing? Is Snapchat alleen voor jongeren of kun je daar zakelijk ook wat mee?

Over deze social media kanalen en andere onderwerpen spreek ik met Herman Couwenbergh.

Handige tips en tools

Herman is altijd goed op de hoogte van de laatste social media ontwikkelingen. Hij kent een hoop praktische social media tips en weet ook altijd handige tooltjes. Natuurlijke gaat hij in deze uitzending ook zijn favoriete tools delen.

herman-couwenbergh-social-media-trends-2017

En verder?

Vergeet je niet te abonneren op mijn podcast zodat je geen uitzending hoeft te missen. Je krijgt dan automatisch een melding zodra er een nieuwe Social Talk uit is.

Ik vind het ook leuk als je me laat weten wat je van deze podcast ervan vindt door een review te geven. Daarmee help je me bovendien om deze podcast zichtbaarder te maken.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen