Periscope knop voor op je website
Periscope knop voor op je website
08 oktober 2015 
1 min. leestijd

Periscope knop voor op je website

Periscope heeft weer een nieuwe functie toegevoegd: een knop die je op je website kunt plaatsen om mensen naar je Periscope profiel te krijgen. Vergelijkbaar met een ‘volg mij op Facebook’ knop. Daardoor kun je mensen erop attent maken dat je actief bent op Periscope.

Periscope knop op je website plaatsen

Je kunt nu een embed knop voor op je website downloaden. Mensen komen dan uit op je Periscope profiel.

periscope-knop-op-website-plaatsen

Deze functie zit niet in de Periscope app zelf maar je dient deze zelf aan te vragen. Hoe doe je dat?

  • Ga naar https://www.periscope.tv/embed
  • Vul je Periscope gebruikersnaam in (die met @teken).
  • Selecteer ‘large” bij formaat (want dat is nog steeds niet erg groot).

periscope-knop-toevoegen-op-website

 

  • Kopieer de code en plak die op je website waar je de knop wilt plaatsen.

periscope-knop-op-website

De knop is blauw, maar als je live bent wordt deze rood. Je kunt mensen nu via je website gemakkelijk naar je Periscope profiel verwijzen. Als ze dit via het web doen dan kunnen ze geen hartje en commentaar geven, maar wel je uitzendingen bekijken. Als ze dit via een mobiel doen, en de Periscope app geïnstalleerd hebben, komen ze wel meteen in de app.

Zo ziet de knop eruit op je website:

periscope-volg-knop

 Ben jij al actief op Periscope?

Ben je al actief op Periscope? En doe je ook uitzendingen in het Nederlands? Word dan lid van de Facebook groep #NLscope. Dit is een een community van mensen die in het Nederlands uitzendingen doen op Periscope. Mensen die elkaar weten te vinden, elkaar steunen en inspireren. Je kunt hier vragen stellen over Periscope.

De Facebook groep is een plek om te leren hoe je effectiever wordt met Periscope, andere #NLscopers ontmoet en waar je training en support krijgt. Voeg ook #NLscope toe aan je Periscope profiel en de titel van je uitzendingen zodat anderen Nederlandse scoopers je gemakkelijk weten te vinden.

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen