Goede social media posts die klanten aantrekken [ST040]
Goede social media posts die klanten aantrekken [ST040]
15 oktober 2019 
in Podcast
2 min. leestijd

Goede social media posts die klanten aantrekken [ST040]

Vind jij het een uitdaging om goede social media posts te maken waar mensen aandacht aan besteden? Het wordt steeds drukker op social media, maar als je dit zakelijk inzet, wil je wel dat het je uiteindelijk wat oplevert. Je wilt dat mensen er aandacht aan besteden en waarschijnlijk wil je hier ook nieuwe klanten mee aantrekken. Maar hoe maak je goede social media berichten die klanten aantrekken?

Hoe kun je nieuwe klanten aantrekken via social media?

Social media zijn tegenwoordig de belangrijkste social media kanalen. Gewoon omdat we hier veel tijd doorbrengen. Dat biedt dus kansen om jezelf online zichtbaar te maken. En als je online klanten wilt aantrekken, dan moeten potentiële klanten je kennen, een klik met je hebben en vertrouwen in je hebben. Dat klinkt heel logisch. Maar vooral die klik maken, is iets waar veel mensen nog mee worstelen. Hoe maak jij content die klanten aantrekt? Zorg voor een klik!

Goede social media posts

Social media marketing werkt natuurlijk alleen als je het ook op de juiste manier inzet. En het maakt niet uit of je actief bent op Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin of YouTube. Als je social media marketing inzet, wil je ook dat je berichten opvallen, dat mensen stoppen met scrollen en ook aandacht besteden aan je content. Dan is het goed om berichten te maken waar mensen ook een KLIK mee hebben. Hoe je dat doet? Dat hoor je in deze aflevering van de Maaike Gulden podcast.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Welke 3 factoren een belangrijke rol spelen bij social media marketing.
  • Welke berichten goed werken op social media om de aandacht te trekken.
  • Hoe je goede social media posts maakt die klanten aantrekken.

 

Luisteren via Stitcher >>

Luisteren via iTunes >>

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt, deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Vind jij het een uitdaging om goede social media posts te maken waar mensen aandacht aan besteden? Het wordt steeds drukker op social media, maar als je dit zakelijk inzet, wil je wel dat het je uiteindelijk wat oplevert. Je wilt dat mensen er aandacht aan besteden en waarschijnlijk wil je hier ook nieuwe klanten mee aantrekken. Maar hoe maak je goede social media berichten die klanten aantrekken? | social media tips | social media marketing | goede social media berichten | #socialmediatips #themarketingfactory #onlinemarketing

 

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen