Videomarketing inzetten voor je bedrijf [ST035]
Videomarketing inzetten voor je bedrijf [ST035]
14 maart 2019 
1 min. leestijd

Videomarketing inzetten voor je bedrijf [ST035]

Video inzetten is een mooie manier om jezelf te profileren en contact te maken met jouw ideale klanten. Maar hoe zet je videomarketing slim in? Hoe maak je jouw filmpje interessant? In deze podcast interview ik de Videovakvrouw Elisabeth Griffioen over videomarketing inzetten voor je bedrijf. Mijn eigen video’s kunnen nog wel wat beter en ik heb zelf een hoop opgestoken van dit interview 😉

Videomarketing inzetten voor je bedrijf

Eigenlijk kun je tegenwoordig niet meer zonder video in je marketing! Maar hoe maak je een boeiend filmpje? Hoe start je met een goede binnenkomer zodat je de aandacht trekt? Hoe zorg je voor meer interactie? En welke apps en tools zijn handig om te gebruiken? Al dit soort dingen komen aan bod in mijn interview met Elisabeth Griffioen. Ik heb hier zelf echt veel van opgestoken, maar ja ze is niet voor niks: de videovakvrouw!

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Waarom het goed is videomarketing in te zetten voor je bedrijf.
  • Hoe je een goede video maakt.
  • De opbouw van een goede video.
  • Met welke apps je jouw video gemakkelijk kunt monteren.
  • Hoe je jouw video’s leuker maakt.

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Videomarketing effectief inzetten voor je bedrijf

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Sanne
Door

Sanne

op 19 Mar 2019

Ik ga komende dagen een video opnemen om een workshop te promoten. Geeft me weer extra inspiratie om dit juist te doen! Doe trouwens mee met je challenge. Leuk!

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 19 Mar 2019

Wat leuk dat je een video op gaat nemen en natuurlijk ook hartstikke tof dat je meedoet met de challenge!

Frederique
Door

Frederique

op 18 Mar 2019

Video's worden inderdaad steeds belangrijker. Ik wil me er ook wat meer in gaan verdiepen!

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 18 Mar 2019

Wat goed dat je wat meer met video wil doen. Ik ben er al volop mee bezig maar heb ook nog heel wat te leren op dit vlak ;)

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 18 Mar 2019

Wat een leerzame podcast en handige tips! Ik kijk uit naar je volgende video Maaike (zonder zwarte coltrui :-) en ik heb mij ook ingeschreven voor de challenge van de Videovakvrouw.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 18 Mar 2019

Zelf ook veel opgestoken van de podcast ;) Haha er zijn nog een aantal video's in omloop met zwarte coltrui maar tegenwoordig doe ik er een jasje over of een sjaaltje aan ;)

Marieke
Door

Marieke

op 15 Mar 2019

Heel grappig dat videomarkting goede resultaten oplevert. Zelf irriteer ik mij er altijd mateloos aan. Zie je een leuke titel, moet je per sé een video kijken om het antwoord te weten te komen. Ik lees liever een blog dan

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 15 Mar 2019

Tja zo heeft iedereen een eigen voorkeur. De een leest liever een blog en de ander kijkt liever een video!

Rory
Door

Rory

op 15 Mar 2019

Ik weet dat ik zelf ook meer met video's wil doen (nu nog Instagram stories om te oefenen, maar later YouTube) maar ik zie zo op tegen het editen. Het lijkt mij dus heel nuttig om de 'tips and tops' te horen. Ik vind het alleen oprecht lastig om de tijd te nemen om naar een podcast te luisteren. En 35 minuten vind ik best lang. Maar dat ligt aan mij! Ik heb erg weinig tijd op een dag (ik werk als mijn kind op school is en tussen de bedrijven door in de avond) en de indeling is niet altijd even makkelijk te doen.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 15 Mar 2019

Tijd vinden is altijd een dingetje, zeker als moeder ;) Ik doe vaak aan multitasken dus luister podcasts als ik mijn social media berichten inplan of als ik in de auto onderweg ben.

Ruby
Door

Ruby

op 14 Mar 2019

Wat een super nuttig blog! Hier kun je nou echt iets van oppikken

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 14 Mar 2019

Dank je wel voor het compliment! Leuk om te horen ;)

Skincarebynaomi
Door

Skincarebynaomi

op 14 Mar 2019

Klinkt als goede tips die mooie resultaten kunnen opleveren, deze neem ik mee voor in de toekomst als ik ooit een eigen huidtherapeutische praktijk wil beginnen.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 14 Mar 2019

Videomarketing levert inderdaad mooie resultaten op dus hopelijk komen die tips van pas als je ooit je eigen praktijk begint ;)

Manom
Door

Manom

op 14 Mar 2019

Ik kijk het graag bij anderen en ik snap de waarde ervan. Toch ga ik het zelf niet doen. Toch een beetje privacy wat je weg geeft ofzo.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 14 Mar 2019

Tuurlijk is dat jouw eigen keuze, maar je bepaalt zelf natuurlijk wat je wel of niet laat zien in een video!

Reactie plaatsen