Livestreamen als een pro

     Live video is een krachtige marketingtool

      Wil jij hier ook snel en professioneel mee aan de slag? 

      Zonder aanmodderen, en zonder teveel technisch gedoe?

Ja, ik wil professionele live video's!

Bereik meer mensen en bouw een trouwe community!

Livestreamen als een pro...

 • Professionele live video’s maken zonder aanmodderen.
 • Jouw online zichtbaarheid vergroten.
 • Meer mensen bereiken die je uitzending bekijken.
 • Leads genereren met je live uitzendingen.
 • Je livestreams jouw eigen branding meegeven.
 • Je scherm delen tijdens je livestreams.

Start met het maken van Professionele LIVE Video's!

Ik wil professionele LIVE video's


Wat is de kracht van Live video?

Groot bereik

Je bereikt gemakkelijk honderden zo niet duizenden mensen. Het enige wat je nodig hebt voor een live video is een mobiel (en internet). Maar als je het zakelijk inzet wil je wel dat het professioneel overkomt natuurlijk!

Bouw een loyale community

De kracht van live video is dat mensen direct toegang hebben tot jou. Hiermee bouw je snel vertrouwen op en wordt het makkelijker om iets te verkopen.

Professionele live uitzendingen

In deze training leer ik je hoe je professionele livestreams maakt met je mobiel. Dat is handig omdat je deze altijd bij de hand hebt! Of je nu kiest voor Facebook, Instagram of Twitter. Ze komen allemaal aan bod....

Eigen branding & scherm delen

Maar ik laat je ook zien hoe je gebruik maakt van software (gratis en betaald) om je eigen branding mee te geven aan je uitzending. Je kunt ook je scherm delen tijdens je uitzending of een webinar geven.

Juiste opbouw van je uitzending

Het is niet moeilijk. Iedereen kan het! Als je maar weet hoe je de juiste balans houdt tussen waarde geven en interactie tijdens je uitzending. En optimaal gebruik maakt van de omstandigheden waarin je jouw uitzending doet.

Het is best eng in het begin...

Video speelt een steeds grotere rol in de online wereld. Dat merken we dagelijks. Om echter zelf voor een camera te gaan staan en live je verhaal te vertellen via live streaming is echter weer een heel ander verhaal. Dat kan in het begin best een beetje eng zijn.


Door het enthousiasme en de toewijding van Maaike, heb ik echter zelf ook de stap durven te maken naar Live uitzendingen via internet..


Maurice Smit, Keaton Online Marketing

€ 197,-

€ 97,-

Livestreamen als een pro

 • Meer dan 35 video lessen.
 • Gemakkelijk te volgen in je eigen tempo.
 • Verschillende platformen o.a. Facebook, Instagram en Twitter.
 • Techniek wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd.
 • Je hoeft geen extra software aan te schaffen (kan wel).
 • Gratis handige checklists & handleidingen.


Maaike Gulden

Ik heb zelf de kracht van Live video ervaren!

Ik ben Maaike Gulden en hou van de kansen van internet en social media voor kleine ondernemers. Zelf maak ik daar fijn gebruik van om mezelf zichtbaar te maken, een winstgevend bedrijf te tunnen en online programma’s te verkopen. Dat wil ik jou ook graag leren: ik wijs je de weg naar online succes!


Zelf ben ik al ruim 3 jaar heel fanatiek bezig met livestreamen en heb al veel platformen en tools uitgeprobeerd. Ik wil graag mijn ervaingen en tips met je delen zodat jij ook de kracht van van live video kan benutten!


Daarnaast hou ik van city trips, avontuurlijke reizen, paardrijden, tennis, hardlopen en het delen van mijn kennis. Ik blijf continu experimenteren, bouwen, groeien en nieuwe projecten lanceren.