Page content

article content

Content marketing effectief inzetten

Aflevering 12 van deze Social Talk staat helemaal in het teken van Content Marketing. Ik interview Suzanne de Bakker die het eerste lesboek over content marketing schreef. Waar dien je rekening mee te houden als je aan de slag gaat met content marketing? Bestaat er een stappenplan voor content marketing?

Content marketing effectief inzetten

Er bestaat geen kant en klaar stappenplan voor content marketing. Maar er zijn wel een aantal zaken waar iedereen rekening mee moet houden als je content marketing succesvol in wil zetten.

Verschillende soorten content

Waar moet je aan denken bij Content Marketing? Wat is het verschil tussen hygiene, hub en hero content? En hoe maak je goede inhakers? Al deze onderwerpen komen in deze Social Talk aan bod.

Content marketing met Suzanne de Bakker en Maaike Gulden - social talk - maaike gulden podcast

Genoemde links

En verder?

Vergeet niet om je te abonneren op mijn podcast zodat je geen uitzending hoeft te missen. Je krijgt dan automatisch een melding zodra er een nieuwe Social Talk uit is. Ik vind het ook leuk als je me laat weten wat je van deze podcast vindt door een review te geven. Daarmee help je me bovendien om deze podcast zichtbaarder te maken. Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Comment Section

2 reacties op “Content marketing effectief inzetten


Door OnePapertv op 20 april 2017

Leuke podcast en handige tips! Ik ga ze snel toepassen 🙂 Petra


Door Maaike Gulden op 27 september 2017

Dank je wel, Petra en leuk om te horen dat je de tips handig vindt 😉

Plaats een reactie


*