De rol van Live Video in je marketing
De rol van Live Video in je marketing
09 november 2017 
1 min. leestijd

De rol van Live Video in je marketing

Live video is een krachtige marketing tool. De lastigste dingen zijn tegenwoordig voor iedere zzp’er of organisatie: aandacht en vertrouwen. En juist dat vertrouwen en aandacht kun je via Live video bewerkstelligen. Dus ben jij al bezig met live video? Wat is de rol van Live Video in je marketing? Dat lees je in dit artikel.

Rol van Live Video in je marketing

Niks is zo krachtig als als live video in je marketing gebruiken. Waarom? Het is echt en ongepolijst. Live video kun je niet editen dus is het veel oprechter dan een video die je op YouTube plaatst bijvoorbeeld. Hierdoor bouw je sneller de ‘know-like-trust’ factor op. Daarom is het goed om live video in te zetten voor je marketing. Daarmee trek je de aandacht en bouw je veel sneller vertrouwen op dan met welk andere marketingstrategie dan ook!

rol van Live Video in je marketing

De kracht van Live Video

De kracht van Live video is vooral de interactie. Mensen hebben direct toegang tot jou, en dat maakt het persoonlijk. En je kunt gemakkelijk veel menen bereiken. Dat maakt livestreamen zo’n krachtige marketingtool. Hiermee bouw je snel vertrouwen op.

Wil je hier meer over weten? Luister dan naar mijn podcast waarin ik de voordelen uitleg maar ook hoe en waarvoor je live video in kan zetten.

Training: Livestreamen als een pro

Zelf aan de slag met live video? Ik heb ook een leuke training ontwikkeld zodat je professionele Live Video’s kunt maken. Gewoon met je mobiel. Die heb je altijd op zak…dus no more excuses 😉

Maar ik laat je ook zien hoe je gebruik maakt van software (gratis en betaald) om je eigen branding mee te geven, je scherm te delen tijdens je uitzending of een webinar te geven. Daarvoor gebruik je je laptop.

Meer weten over deze training? Kijk dan naar ‘Livestreamen als een Pro’.

livestreamen sla een pro training kopen

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen