Social media marketing inzetten: hoe sociaal ben je echt? [ST039]
Social media marketing inzetten: hoe sociaal ben je echt? [ST039]
Podcast
Maaike Gulden
Podcast
05/01/2019
1 min
10

Social media marketing inzetten: hoe sociaal ben je echt? [ST039]

05/01/2019
1 min
10

Social media marketing inzetten om jezelf of je bedrijf te promoten? Zet jij social media marketing op de juiste manier in? Inmiddels zijn we als ondernemers allemaal actief op social media. Maar zet je het ook op de juiste manier in? Ben je ook echt sociaal? Of gebruik je social media alleen maar om te zenden?

Hoe sociaal ben je echt op social media?

In deze aflevering deelt Elja haar tips hoe we social media ook echt sociaal kunnen maken. Want inmiddels is iedereen wel actief op social media en wordt social media marketing ook massaal ingezet. Maar zijn we wel sociaal genoeg of gebruiken we deze kanalen nog steeds om alleen maar te zenden? Hoe kun je social media op de juiste manier inzetten? Dat vertelt Elja in deze podcast. Op 9 mei verschijnt haar boek: Super Social.

Social media marketing inzetten

Social media marketing werkt alleen als je het op de juiste manier inzet. Als je het alleen maar inzet om te zenden, gaat het niet voor je werken. Maar hoe pak je dat nu goed aan? Hoe krijg je ook meer interactie op social media kanalen als Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin en YouTube? Dat hoor je in deze aflevering van de Maaike Gulden podcast.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Hoe social media marketing op de juist manier inzetten.
  • Zo krijg je meer interactie op social media.
  • Waarom je met minimaal 4 woorden moet reageren.

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Social media marketing inzetten op de juiste manier | Zo krijg je meer interactie op social media en zet je social media marketing goed in voor betrokken volgers en meer online zichtbaarheid | social media marketing | social media tips | online marketing |

Reacties
Categorieën