Social media marketing inzetten: hoe sociaal ben je echt? [ST039]
Social media marketing inzetten: hoe sociaal ben je echt? [ST039]
01 mei 2019 
in Podcast
1 min. leestijd

Social media marketing inzetten: hoe sociaal ben je echt? [ST039]

Social media marketing inzetten om jezelf of je bedrijf te promoten? Zet jij social media marketing op de juiste manier in? Inmiddels zijn we als ondernemers allemaal actief op social media. Maar zet je het ook op de juiste manier in? Ben je ook echt sociaal? Of gebruik je social media alleen maar om te zenden?

Hoe sociaal ben je echt op social media?

In deze aflevering deelt Elja haar tips hoe we social media ook echt sociaal kunnen maken. Want inmiddels is iedereen wel actief op social media en wordt social media marketing ook massaal ingezet. Maar zijn we wel sociaal genoeg of gebruiken we deze kanalen nog steeds om alleen maar te zenden? Hoe kun je social media op de juiste manier inzetten? Dat vertelt Elja in deze podcast. Op 9 mei verschijnt haar boek: Super Social.

Social media marketing inzetten

Social media marketing werkt alleen als je het op de juiste manier inzet. Als je het alleen maar inzet om te zenden, gaat het niet voor je werken. Maar hoe pak je dat nu goed aan? Hoe krijg je ook meer interactie op social media kanalen als Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin en YouTube? Dat hoor je in deze aflevering van de Maaike Gulden podcast.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Hoe social media marketing op de juist manier inzetten.
  • Zo krijg je meer interactie op social media.
  • Waarom je met minimaal 4 woorden moet reageren.

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Social media marketing inzetten op de juiste manier | Zo krijg je meer interactie op social media en zet je social media marketing goed in voor betrokken volgers en meer online zichtbaarheid | social media marketing | social media tips | online marketing |

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Linne
Door

Linne

op 06 May 2019

Heel interessant. Dankjewel! Zeker iets om wat mee te doen

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 07 May 2019

Dank je wel. Ja we kunnen allemaal wel wat socialer zijn op social media ;)

Melissa
Door

Melissa

op 02 May 2019

Heel interessant, moet zelf meer halen uit social media

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 02 May 2019

Social media zijn heel krachtige kanalen om in te zetten boor je bedrijf!

An
Door

An

op 01 May 2019

Inderdaad een heel interessante site. Ik ga nog een aantal artikelen van je lezen. Altijd blij om bij te leren.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 02 May 2019

Leuk om te horen dat je mijn tips interessant vindt!

Jeanine
Door

Jeanine

op 01 May 2019

Hallo Maaike. Wat een interessante site heb je. Ik ga je volgen op de sociale kanalen. En ook mijn eerste podcast luisteren. Bedankt voor de info. Groet Jeanine.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 01 May 2019

Pas maar op want straks ben je verslaafd aan podcasts. Ik inmiddels wel in ieder geval :) Wel tof dat ik de primeur krijg en ik weet niet of dat aan mij ligt of aan mijn gast, maar vind het toch een eer ;) Leuk dat je me gaat volgen op social media en hopelijk heb je wat aan al mijn tips.

Henk
Door

Henk

op 01 May 2019

De beweging dat mensen zich steeds kritischer afvragen of en zo ja welke, social mediakanalen ze willen gebruiken maakt het juist voor bedrijven steeds uitdagender om voor jouw merk op het juiste kanaal te zitten.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 01 May 2019

Met de juiste focus behaal je betere resultaten. En het is zeker een uitdaging, maar je kunt toch niet alles zijn voor iedereen. En als je kiest voor een of een aantal social media kanalen dan hoef je je aandacht dan niet te verdelen over al die verschillende kanalen. Anders is het net alsof je spaghetti tegen de muur gooit en hoopt dat het blijft plakken.

Reactie plaatsen