Bloggen als een Pro met Elja Daae
Bloggen als een Pro met Elja Daae
21 februari 2017 
1 min. leestijd

Bloggen als een Pro met Elja Daae

In deze Social Talk praat ik met Elja Daae. Ze is niet alleen de auteur van het boek bloggen als een pro en oprichter van de Twitterchat #blogpraat, maar blogt zelf ook iedere dag. Ze heeft dus veel verstand van bloggen. Hoe lukt het haar om iedere dag een blog online te zetten?

Hoe maak je een goed blog?

Hoe maak je een goed blog? Hoe laat je jouw expertise zien? En hoe zorg je ervoor dat je blog ook gevonden wordt.

We leven in een 24/7 content-gedreven wereld. Met waardevolle content kun je een brand opbouwen, en laten zien wat je expertise is.

Zorg dat je blog ook vindbaar is

Als je een blog online zet ben je er nog niet. Want hoe zorg je dat mensen je blog ook vinden. Daar kun je social media voor inzetten en je moet goed vindbaar zijn in Google.

In deze podcast deelt Elja Daae een aantal praktische tips zodat je veter zichtbaar en vindbaar bent in Google.

bloggen-als-een-pro-elja-daae

En verder?

Vergeet niet om je te abonneren op mijn podcast zodat je geen uitzending hoeft te missen. Je krijgt dan automatisch een melding zodra er een nieuwe Social Talk uit is.

Ik vind het ook leuk als je me laat weten wat je van deze podcast vindt door een review te geven. Daarmee help je me bovendien om deze podcast zichtbaarder te maken.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen