Schrijven voor je bedrijf voor meer online zichtbaarheid
Schrijven voor je bedrijf voor meer online zichtbaarheid
07 februari 2018 
in Podcast
1 min. leestijd

Schrijven voor je bedrijf voor meer online zichtbaarheid

Schrijven voor je bedrijf is goed voor je zichtbaarheid. Waarschijnlijk heb je wel vaker gehoord over het belang van storytelling. Facts tell, stories sell. Mensen onthouden verhalen beter. Dus probeer niet alleen te informeren maar vooral te inspireren.

Belang van storytelling en bloggen

Nanneke van Drunen van Nankracht deelt een aantal tips over storytelling en bloggen in mijn podcast. Ze legt uit wat het belang van storytelling is en waarom het goed is om te bloggen. Maar ze geeft ook een aantal praktische tips om te schrijven voor je bedrijf. Beluister mijn podcast voor deze tips.

Schrijven voor je bedrijf

Bloggen is goed voor je SEO, dus je wordt goed gevonden door de zoekmachines. Zoekmachines zoals Google kunnen de inhoud van een video niet scannen. Zoekmachines scannen alleen teksten om te zien waar je content over gaat. Maar wat nog veel belangrijker is je kunt online zichtbaarheid en vertrouwen opbouwen.

In mijn podcast geeft Nanneke ook hele praktische schrijftips. Tips over o.a. de opbouw van een tekst, tussenkopjes en titels. Zo was ik bijvoorbeeld helemaal verrast dat oneven cijfers in een titel beter scoren dan even cijfers 😉 Ze heeft ook een blog cheat sheet gemaakt waarin ze alle blog tips samenvat.

 

schrijven voor je bedrijf - nanneke van drunen - social talk - maaike gulden podcast

Podcasts over bloggen

En verder?

Vergeet niet om je te abonneren op mijn podcast zodat je geen uitzending hoeft te missen. Je krijgt dan automatisch een melding zodra er een nieuwe Social Talk uit is.

Ik vind het ook leuk als je me laat weten wat je van deze podcast vindt door een review te geven. Daarmee help je me bovendien om deze podcast zichtbaarder te maken.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Of heb je zelf een interessant verhaal om andere ondernemers te inspireren? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen