Die ene belangrijke ondernemersvraag die ALLES voor me veranderde
Die ene belangrijke ondernemersvraag die ALLES voor me veranderde
19 juli 2022 
2 min. leestijd

Die ene belangrijke ondernemersvraag die ALLES voor me veranderde

Deze ene vraag veranderde alles voor mij als ondernemer. Toen ik mezelf deze ene belangrijke ondernemersvraag ging stellen werd ik veel productiever, blijer en succesvoller. Dus lees vooral verder want deze ene vraag kan jouw leven ook op zijn kop zetten.

– Laatste update 2 april 2024 –

Werken op jouw voorwaarden

Waarschijnlijk ben je, net als ik, ook ondernemer geworden vanwege de vrijheid. Wil jij je eigen online business bouwen omdat je wilt werken op jouw voorwaarden, waar en wanneer het jou uitkomt. Omdat je anderen wilt helpen, impact wil maken, maar het wel gewoon op jouw manier wilt doen.

We maken het onnodig moeilijk als ondernemer

Alleen maken we het onszelf vaak onnodig moeilijk als ondernemer. We maken het probleem veel GROTER in ons hoofd omdat we DENKEN dat het ingewikkeld is. We maken van een mug een olifant. Terwijl als je het gaat DOEN valt het uiteindelijk wel mee. Zo stelde ik het geven van webinars lange tijd uit omdat ik dacht dat de techniek heel ingewikkeld was. Maar tegenwoordig zijn er zoveel handige tools die het ons zo makkelijk maken. 

We kijken hoe andere ondernemers het doen

We geloven dat het moeilijk moet zijn. Of we zien andere ondernemers iets op een bepaalde manier doen en denken dat we het ook op zo moeten doen. Dus je ziet een succesvolle ondernemer webinars geven, en denkt dat je ook webinars moet geven. OF ze hebben een lancering met 3 video’s dus denk jij dat je het ook op die manier moet doen.

Gratis online marketing training voor meer online zichtbaarheid en klanten

Laat je vooral inspireren door anderen

Laat je vooral inspireren door succesvolle ondernemers. Kijk wat ze doen en leer daarvan. Maar bedenk wel of het ook bij jou past. En of het jou ook gemakkelijk af gaat. Er leiden meerdere wegen naar Rome dus er zijn ook meer manieren om een succesvol bedrijf op te bouwen. Dus hoe kun je het simpeler maken waardoor het makkelijker voor jou wordt?

Belangrijke ondernemersvraag

Dus stel jezelf altijd deze belangrijke ondernemersvraag: Als het simpel was, hoe ziet het er dan uit? Denk altijd na hoe je het jezelf zo makkelijk mogelijk kunt maken. Stel jezelf altijd deze vraag als je aan een uitdagend project werkt en je het even moeilijk of lastig vindt. Bekijk de video want voor mij heeft deze vraag echt een enorme impact gehad. Deze vraag kan dat voor jou ook hebben.

Leestip:

Waar ga jij dit toepassen?

Dus aan welk project werk je nu wat je moeilijk of lastig vindt? Waar ga je deze belangrijke ondernemersvraag voor gebruiken? En wat ga je anders doen? Laat het me weten in de reacties onder dit blog. Dat vind ik leuk om te horen. Of stuur me een berichtje op Instagram.

Gratis online marketing training

De juiste mindset én jezelf de juiste vragen stellen als ondernemer zijn belangrijke factoren om een succesvolle ondernemer te worden. Wil je weten wat nog andere belangrijke succesfactoren zijn die bijdragen aan je succes als online ondernemer? En hoe je enthousiaste fans en volgers opbouwt die graag bij je kopen. Meld je dan aan voor mijn gratis training: 5 Succestips voor online ondernemers.


Vind je dit interessant? Pin voor later!

Deze ene vraag veranderde alles voor mij als ondernemer. Toen ik mezelf deze ene belangrijke ondernemersvraag ging stellen werd ik veel productiever, blijer en succesvoller. Deze vraag kan jouw leven en bedrijf ook op zijn kop zetten

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen