Waarom mailinglijst opbouwen belangrijk is [ST032]
Waarom mailinglijst opbouwen belangrijk is [ST032]
06 maart 2019 
in Podcast
1 min. leestijd

Waarom mailinglijst opbouwen belangrijk is [ST032]

Heb jij al een mailinglijst? Of ben je toch nog niet overtuigd waarom zo’n mailinglijst opbouwen belangrijk is? Luister dan naar deze podcast waarin je hoort waarom je mailinglijst opbouwen zo waardevol is. En waarom je hier vandaag nog mee zou moeten beginnen.

Waarom mailinglijst opbouwen

Een mailinglijst opbouwen is voor iedere ondernemer of blogger interessant. Met die lijst kun je in contact blijven met mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te vertellen hebt. Hierdoor kun je relaties opbouwen en laten zien wat je expertise is. Maar je hebt ook controle over je lijst. Je bepaalt zelf wat je wanneer en aan wie stuurt.

Gratis training Lijstgroei versneller

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Waarom mailinglijst opbouwen belangrijk is.
  • Wanneer het geen zin heeft om te starten met een mailinglijst.
  • Wat je nodig hebt om een emailadresssen te verzamelen.

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

 

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Waarom mailinglijst opbouwen voor je blog of bedrijf

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Wanda
Door

Wanda

op 10 Mar 2019

Ik heb bij mijn blog wel een mailinglist, maar zou daar nog wel meer mee kunnen gaan doen, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief. Toch maar eens tijd voor vrij maken.

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 11 Mar 2019

Het is zeker goed om je in je nieuwsbrief te verdiepen en daar tijd voor vrij te maken omdat het een hele goede manier is om relaties op te bouwen ;)

Henk
Door

Henk

op 09 Mar 2019

Met mailinglijst in je cms moet je natuurlijk wel extra aandacht aan veiligheid daarvan besteden, en actualiteit van mailinglijsten vind ik een probleem

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 10 Mar 2019

Veiligheid van gegevens is altijd belangrijk. Wat bedoel je met actualiteit van mailinglijsten?

Reactie plaatsen