Gratis Lijstgroei Training

GRATIS LIJSTGROEI TRAINING

Bouw snel een betrokken mailinglijst op

  • Wil jij meer klanten via internet? Dan heb je een grote mailinglijst nodig.
  • De gemiddelde conversie ligt rond de 1 tot 2%. Wil je een grotere mailinglijst?
  • Doe mee met de Lijstgroei Challenge. Je ontvangt dan 5 dagen lang een waardevolle les in je inbox.
  • Klik op de oranje knop hieronder om je aan te melden en je ontvangt de eerste video direct in je inbox.

Wat anderen zeggen...

Ik ben nu echt structureel bezig met mijn lijstgroei. Ik zag er wel al het belang van in, maar door de waan van de dag zakt het regelmatig naar de achtergrond. 


Na de training ben ik hier iedere dag mee bezig en besef dat ik echt aan de gang moet met video en Facebook advertenties. 


Maaike Gulden brengt de materie op een prettige, no-nonsense en doortastende manier over

Marleen de Korver marleendekorver.nl

Na het volgen van de training ga ik ook echt aan de slag met mijn weggever en de follow-up én met het maken van mijn salesfunnel.


De training biedt op een compacte manier heel veel waardevolle informatie aan waar je direct mee aan de slag kunt. 


Dat was natuurlijk niet echt een verrassing voor me, want ik heb Maaike leren kennen als een no-nonsens vakvrouw die marketing op een integere manier benadert :)

Alexandra Kleijn 

buurtaal.de

Maaike Gulden deelt veel, heel veel waardevolle informatie en kennis in haar training en overtuigde mij dat consistente lijstgroei een TOP prioriteit is!


Ik ben nog volop bezig om alle tips te verwerken, maar focus me nu meer op schrijven vanuit de probleemoplossing voor mijn ideale klanten en de waarde van de follow-up. 

Arina Angerman

arinaangerman.com

"Ik zie niet meer op tegen marketing, omdat ik precies weet welke stappen ik moet nemen"

"Ik dacht altijd dat lijstopbouw puur en alleen het verzamelen van e-mails was. Dankzij de training van Maaike weet ik dat het veel meer omvat. Met een weggever ga je eigenlijk je doelgroep al filteren. Het bepaalt welke mensen je aantrekt.


In deze training krijg je meer dan alleen kennis over het opbouwen van een lijst. Het heeft me vooral ook duidelijkheid gegeven over mijn marketing. Ik weet inmiddels welke stappen ik moet nemen en durf er nu gewoon voor te gaan om met bloggen geld te gaan verdienen."


Lana de Jong, hetfranseleven.nl

Wil jij meer blog lezers of droom je van online geld verdienen?

Dan heb je een grote mailinglijst nodig! 


Heb je goede maanden en slechte maanden (en soms zelfs maanden dat jij je afgevraagd of je jouw rekeningen wel kunt betalen)? De kans is groot dat er niks mis is met jou of je aanbod. Het komt gewoon doordat je niet genoeg mensen op je mailinglijst hebt waar je jouw producten of diensten aan kunt verkopen. Focus dus op het opbouwen van je mailinglijst.


Maar als je al een tijdje blogt of een online bedrijf runt, dan weet je hoe frustrerend het kan zijn om je e-maillijst te laten groeien. Ondanks alle inspanningen, groeit je lijst heel erg langzaam….terwijl het lijkt of anderen moeiteloos hun lijst vergroten met honderden of duizenden mensen. In deze Lijstgroei challenge leer jij alle 'insider' tips om een grote lijst op te bouwen.

Wat ga je leren tijdens de 5-daagse Lijstgroei Training?

Hoe je social media inzet om je mailinglijst op te bouwen.

Hoe je de juiste weggever maakt om de potentiële klanten aan te trekken waar je graag mee werkt.

Hoe je een betrokken mailinglijst opbouwt zodat mensen uitkijken naar je mailtjes.

Hoe jij je lijstgroei een flinke boost kan geven.

En nog veel meer handige insider tips...

Een mailinglijst is goud waard

Een mailinglijst heeft veel voordelen: je bouwt trouwe relaties op met mensen die graag van je horen en geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Dit zijn potentiële klanten die je direct kunt benaderen als je een online training lanceert, een nieuwe dienst aanbiedt of een leuke actie hebt. 


Met een lijst bouw je dus warme contacten op. Maar dan moeten mensen zich wel inschrijven voor je mailinglijst! Sociale media zijn mooie traffic aanjagers, als je ze op de juiste manier inzet....dus stop met je tijd verspillen.


 Je krijgt 5 dagen lang lang praktische tips en technieken om je lijstgroei te versnellen. 

Deel deze gratis lijstgroei zodat anderen er ook profijt van hebben!

Ken je nog anderen waarvoor het handig is om meer klanten uit social media te halen? Deel dit dan met je netwerk zodat meer mensen van deze gratis tips kunnen profiteren.


[socialbuttons]