Periscope updates: herhalingen vooruit spoelen en meer
Periscope updates: herhalingen vooruit spoelen en meer
11 november 2015 
1 min. leestijd

Periscope updates: herhalingen vooruit spoelen en meer

De aangekondigde Periscope updates zijn nu eindelijk beschikbaar. Je kunt nu ook bij herhalingsuitzendingen voor- en achteruit spoelen. Een update waar we met smart op gewacht hebben. Je kunt nu dus die ellenlange introducties overslaan. Daarnaast is ook de kaartfunctie aangepast zodat ook herhalingsuitzendingen op de kaart verschijnen. En de ‘most loved’ lijst is verdwenen.

Voor- en achteruit spoelen bij herhalingen

Je kunt nu bij herhalingsuitzendingen ook voor- en achteruit spoelen. Je hoeft dus niet meer de hele uitzending te bekijken maar kunt nu naar hartelust voor- en achteruit spoelen. Dat is handig om die lange introducties die sommigen hebben over te slaan. Mar ook als je halverwege een uitzending moest afhaken dan kun je bij de herhaling halverwege beginnen.

Blauwe bolletjes op de kaart

Als je de locatie aan hebt staan tijdens je uitzending, dan verschijnt er een rood bolletje op de kaart. Maar daarnaast staan er nu ook blauwe bolletjes op de kaart. Dat zijn de uitzendingen waarvan de herhaling nog te bekijken is. Je blijft dus langer op de kaart staan, waardoor je gemakkelijker gevonden wordt door nieuwe volgers.Nogmaals die bolletjes verschijnen alleen als je de locatie aanzet voordat je live gaat.

vindbaar op kaart in periscope als locatie aanstaat

Most loved lijst verdwenen

De ‘most loved’ lijst is verdwenen. Hierop stonden mensen die de meeste hartjes hebben. De hartjes telden dus als ranking. Maar deze is verdwenen en vervangen door een lijst ‘Populair’ of ‘Trending’. Nu heeft iedereen dus meer kans om op deze lijst te komen. De voorsprong van al die hartjes van hele populaire scopers kunnen we namelijk nooit meer inhalen.

Mocht je deze functies nog niet hebben? Dan dien je je app even te updaten.

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen