arrow_drop_up arrow_drop_down
Acquisitie via Linkedin: 10 praktische tips [ST031]
25 februari 2019 

Acquisitie via Linkedin: 10 praktische tips [ST031]

Acquisitie via Linkedin. Dat klinkt mooi, maar hoe doe je dat dan? Door jezelf te profileren, je kennis te delen en actief te netwerken, kun je nieuwe klanten vinden via Linkedin. In deze podcast leer je 10 praktische tips hoe je acquisitie via Linkedin kunt realiseren.

Acquisitie via Linkedin

Veel ondernemers hebben wel een Linkedin profiel, maar doen hier verder weinig mee. En dat is jammer. Dan gaat Linkedin niet voor je werken. En dat terwijl een krachtig kanaal is om jezelf online zichtbaar te maken, je zakelijke netwerk uit te bouwen en klanten aan te trekken

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Hoe je klanten kunt werven via Linkedin.
  • Waarom het goed is je Linkedin netwerk te onderhouden.
  • 10 Tips voor acquisitie via Linkedin.

Interessante links

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

 

Vind je dit interessant? Pin voor later!

10 Tips voor acquisitie via Linkedin

Over de schrijver
Ik geef praktische online marketing en social media advies. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het stap-voor-stap zelf kunt toepassen, zonder technisch gedoe.
Max
Door

Max

op 26 February 2019

Wat kan je het beste doen met vriendschapsverzoeken via Linkedin van mensen die je niet kent maar wel in dezelfde markt zitten? Negeren omdat je ze niet kent of toevoegen omdat het later waardevol kan zijn?

Maaike Gulden
Marcelina de Boer - Walma
Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 5 March 2019

Leu om te horen dat je er wat hebt aan de Linkedin tips.

Wendy Schuchmann
Door

Wendy Schuchmann

op 10 March 2019

De tip om je notificaties in de gaten te houden, is een hele goede. Juist die persoonlijke interactie vind ik waardevol op LinkedIn (en social media in het algemeen). Content delen is goed en dat blijf ik doen, maar juist aan die persoonlijke aandacht voor de ander, schenk ik steeds meer aandacht ;-) Bedankt voor het delen van je tips!

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 10 March 2019

Heel graag gedaan. Die persoonlijke interacties zijn het allerbelangrijkste en maken social media juist ook zo leuk. Dus goed dat je daar steeds meer aandacht aan besteed!

Reactie plaatsen