Acquisitie via Linkedin: 10 praktische tips [ST031]
Acquisitie via Linkedin: 10 praktische tips [ST031]
Podcast
Maaike Gulden
Podcast
02/25/2019
1 min
6

Acquisitie via Linkedin: 10 praktische tips [ST031]

02/25/2019
1 min
6

Acquisitie via Linkedin. Dat klinkt mooi, maar hoe doe je dat dan? Door jezelf te profileren, je kennis te delen en actief te netwerken, kun je nieuwe klanten vinden via Linkedin. In deze podcast leer je 10 praktische tips hoe je acquisitie via Linkedin kunt realiseren.

Acquisitie via Linkedin

Veel ondernemers hebben wel een Linkedin profiel, maar doen hier verder weinig mee. En dat is jammer. Dan gaat Linkedin niet voor je werken. En dat terwijl een krachtig kanaal is om jezelf online zichtbaar te maken, je zakelijke netwerk uit te bouwen en klanten aan te trekken

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Hoe je klanten kunt werven via Linkedin.
  • Waarom het goed is je Linkedin netwerk te onderhouden.
  • 10 Tips voor acquisitie via Linkedin.

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

10 Tips voor acquisitie via Linkedin

Reacties
Categorieën