Linkedin profiel verbeteren om het meeste uit je Linkedin profiel te halen
Linkedin profiel verbeteren om het meeste uit je Linkedin profiel te halen
21 maart 2020 
in Podcast
1 min. leestijd

Linkedin profiel verbeteren om het meeste uit je Linkedin profiel te halen

Je Linkedin profiel verbeteren en weten hoe je het meeste uit je Linkedin profiel haalt? Beluister dan deze podcast waarin Guy Strijbosch zijn Linkedin tips deelt zodat jij je Linkedin profiel kunt verbeteren, je netwerk uit kunt breiden, weet welke content je kunt delen en je Linkedin pagina slim in kunt zetten.

Linkedin profiel verbeteren

Het is goed is om te beginnen met het goed invullen van je Linkedin profiel. Zo word je sneller gevonden in Linkedin (en in Google!). Waar zoeken mensen op? Vul je profiel zo volledig mogelijk in en onthoud dat je dit profiel maakt voor de bezoeker. Wat heb je de bezoeker te bieden? Maak dat ook duidelijk in je Linkedin profiel.

Linkedin netwerk uitbreiden

Hoe kun jij je netwerk uitbreiden? In deze podcast deelt Guy Stijbosch zijn tips en strategieën om je Linkedin netwerk uit te breiden. Hij legt uit waarom dit belangrijk is en hoe je dit doet. Hoe je jezelf zichtbaar en vindbaar kunt maken, en hoe je mensen actief kunt uitnodigen.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Linkedin profiel verbeteren, waar moet je op letten?
  • Hoe kun je jouw Linkedin netwerk uitbreiden.
  • Hoe zet je jouw Linkedin pagina slim in?
  • En nog meer praktische Linkedin tips.

Gratis Linkedin checklijst

 

Luisteren via Stitcher >>

Luisteren via iTunes >>

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt, deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen. Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of stuur me een berichtje op Instagram @maaikegulden

Vind je dit interessant? Pin voor later!

Linkedin profiel verbeteren. Tips om het meeste uit je Linkedin profiel te halen | Linkedin marketing tips | Linkedin tips & tricks | Linkedin omslagfoto | Linkedin profielfoto | Linkedin marketing strategie | Linkedin netwerk uitbreiden | Linkedin bedrijfspagina | #linkedin #socialmediatips #themarketingfactory #onlinemarketing

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Guy Strijbosch
Door

Guy Strijbosch

op 23 Mar 2020

het was heel leuk om mee te werken aan deze Podcast Maaike, dank nogmaals voor de uitnodiging!

Maaike Gulden
Door

Maaike Gulden

op 24 Mar 2020

Dank je wel voor het delen van je Linkedin tips. Hele waardevolle tips om je Linkedin profiel te verbeteren en het meeste uit je Linkedin profiel kunt halen.

Reactie plaatsen