Hoe weet je of jouw content goed is? Test je content
Hoe weet je of jouw content goed is? Test je content
28 februari 2017 
in Podcast
1 min. leestijd

Hoe weet je of jouw content goed is? Test je content

In aflevering 8 van deze Social Talk ga ik in gesprek met Heiko Hartsuijker. Hij was de oprichter van de eerste online Social Media Marketing Summit. Tegenwoordig focust hij zich meer op social media content. Maar hoe weet je nu of jouw content goed is?

Social media content testen

Veel mensen zijn druk met het plaatsen van content op social media. Maar zie je ook dat het effect en de reacties van je posts tegenvalt? Wellicht dat het goed is je social media content te testen en eerst te onderzoeken welke content het beste werkt.

Maar hoe kun je jouw content testen? Hoe pak je dat aan? En hoe zorg je ervoor dat je vervolgens echt inspeelt op de emotie. Daarover praat ik met Heiko Hartsuijker in deze podcast.

Content onderzoeken

Het is dus goed om eerst te onderzoeken op welke content je doelgroep zit te wachten. Waar hebben zij behoefte aan en met welk taalgebruik kun je je boodschap het beste overbrengen?

In deze podcast deelt Heiko tips hoe je dat kunt doen en hoe hij dat gedaan heeft voor de social media marketing summit.

content-testen-heiko-hartsuijker

Iedere week deel ik tips of  interview ik experts over social media en online marketing. Laat me vooral ook weten wat je vindt van deze podcast.

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen