Page content

article content

Waarom content testen goed is

In aflevering 8 van deze Social Talk ga ik in gesprek met Heiko Hartsuijker. Hij was de oprichter van de eerste online Social Media Marketing Summit. Tegenwoordig focust hij zich meer op social media content. Maar hoe weet je nu of jouw content goed is?

Social media content testen

Veel mensen zijn druk met het plaatsen van content op social media. Maar zie je ook dat het effect en de reacties van je posts tegenvalt? Wellicht dat het goed is je social media content te testen en eerst te onderzoeken welke content het beste werkt.

Maar hoe kun je jouw content testen? Hoe pak je dat aan? En hoe zorg je ervoor dat je vervolgens echt inspeelt op de emotie. Daarover praat ik met Heiko Hartsuijker in deze podcast.

Content onderzoeken

Het is dus goed om eerst te onderzoeken op welke content je doelgroep zit te wachten. Waar hebben zij behoefte aan en met welk taalgebruik kun je je boodschap het beste overbrengen?

In deze podcast deelt Heiko tips hoe je dat kunt doen en hoe hij dat gedaan heeft voor de social media marketing summit.

social-talk-maaike-gulden-podcast-heiko-hartsuijker-social-media-content-testen

Iedere week interview ik experts en influencers over social media en online marketing. Laat me vooral ook weten wat je vindt van deze podcast.

Comment Section

0 reacties op “Waarom content testen goed is

Plaats een reactie


*