Een evenenement promoten doe je zo
Een evenenement promoten doe je zo
01 februari 2017 
1 min. leestijd

Een evenenement promoten doe je zo

In deze aflevering van Social Talk ga ik in gesprek met Marrigt van der Valk over online video en het promoten van een evenement. Ze is druk bezig met de DYTG Industry. Online video hoort er tegenwoordig nu eenmaal bij. En ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe ze Arjan Lubach heeft weten te strikken.

Online video en de DYTG Industry

Momenteel is Marrigt druk met de voorbereidingen van de Dutch Youtube Gathering Industry, waar het allemaal draait om YouTube en andere online video kanalen.

Ik ben benieuwd hoe ze dit evenement promoot, welke social media kanalen je in kunt zetten.  Ik ben ook benieuwd hoe ze Arjan Lubach heeft weten te strikken! Alhoewel ik bij Marrigt natuurlijk nergens meer van opkijk ;)

Evenement promoten

Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het opzetten van een evenement (behalve een hoop lef)? En via welke kanalen kun je dit het beste promoten? Is dat nu anders omdat het een evenement over online video is?

Hoe vind je de juiste partners en waar moet je nog meer rekening mee houden als je een evenement organiseert? Daarover praat ik in deze aflevering van Social Talk met Marrigt van der Valk.

evenement-promoten-marrigt-van-der-valk

En verder?

Vergeet niet om je te abonneren op mijn podcast zodat je geen uitzending hoeft te missen. Je krijgt dan automatisch een melding zodra er een nieuwe Social Talk uit is.

Ik vind het ook leuk als je me laat weten wat je van deze podcast vindt door een review te geven. Daarmee help je me bovendien om deze podcast zichtbaarder te maken.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen