Social Talk Podcast: social media en online marketing tips
Social Talk Podcast: social media en online marketing tips
25 januari 2017 
in Podcast
2 min. leestijd

Social Talk Podcast: social media en online marketing tips

Welkom bij mijn allereerste Social Talk podcast. Ja…vanaf nu ga ik ook wekelijks social media en marketing tips met je delen als audio bestand. In deze aflevering de introductie van de Social Talk podcast, waar gaat het over en wat je kunt verwachten van deze podcast? En voor wie is deze podcast bedoeld?

Voor wie is de Social Talk podcast?

Hoe weet je nu of dit de juiste podcast voor je is? Ben je ondernemer, blogger of marketeer en wil je meer resultaat met je online marketing inspanningen? Ben je op zoek naar nieuwe ideeën, marketing strategieën die werken en advies van experts?

Wekelijkse dosis marketing vitaminen

Dan is dit je wekelijkse dosis marketing vitaminen. Je krijgt in iedere aflevering waardevolle en praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt om je bedrijf te laten groeien.

Dus wil je jouw online zichtbaarheid vergroten, autoriteit opbouwen, een nieuw online programma promoten, een grotere maillinglijst, meer klanten of gewoon handige social media weetjes? Abonneer je dan op deze podcast!

Introductie Social Talk podcast

Wekelijks ga ik hier online marketing en social media tips met je delen. En dat doe ik niet alleen. Ik ga supertoffe ondernemers en experts interviewen want ik wil wat leren van de masters, en hen de hemd van het lijf vragen om hun beste advies en tips te delen. Welke strategieën gebruiken zij, hoe pakken zij het aan, wat werkt en wat niet?

Mensen die jou kunnen inspireren met hun verhaal. Het is de bedoeling dat deze SocialTalk echt een soort mini trainingen worden waar je ook wat aan hebt. Tijd is ons schaarste goed en ik hou er zelf ook van dat iets nuttig en to the point is. Geen onnodige tijdsverspilling!

Notities van de podcasts

Op mijn website deel ik de shownotes/aantekeningen van de uitzendingen waarin je eventuele links of andere informatie terug vindt. Dus mocht je de podcast beluisteren terwijl je onderweg bent en kun je geen notities maken? dan kun je die altijd terugvinden op mijn website.

social-talk-podcast-maaike-gulden-podcast

Waarom een podcast?

Toen ik een interim klus ging doen in Den Haag en dagelijks 2 uur in de auto zat, ben ik zelf podcasts gaan verslinden. Ik ontdekte dat dit een leuke en zinvolle tijdsbesteding was in de verloren uurtjes om bij te blijven op mijn vakgebied.

Voorheen deed ik dat vooral door het lezen van blogs, webinars te volgen en naar bijeenkomsten in binnen- en buitenland te gaan. Nu dus door het luisteren naar podcasts.

Ik heb daar zo veel van geleerd en je hebt ook minder afleiding dan wanneer je aan het surfen bent op internet. Vandaar dat ik het me leuk lijkt om zelf een podcast te beginnen om je iedere week de nodige dosis inspiratie geven.

En verder? 

  • Vergeet je dus niet te abonneren op mijn podcast zodat je geen uitzending hoeft te missen.
  • Ik vind het leuk als je me laat weten wat je ervan vindt door een review te geven.
  • Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of tweet naar @maaikegulden

Ik kijk uit naar deze reis met jou. Dank je wel voor het luisteren!

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen