Iedereen kan je nu een DM sturen op Twitter
Iedereen kan je nu een DM sturen op Twitter
20 april 2015 
1 min. leestijd

Iedereen kan je nu een DM sturen op Twitter

Iedereen kan je nu een DM of privébericht sturen op Twitter, dus ook de mensen die je niet volgen. Voorheen kon je alleen mensen die jou volgden op Twitter een privébericht sturen, maar nu heb je dus zelf de mogelijkheid om je instellingen aan te passen.

Standaard staat deze functie gelukkig uit zodat niet iedereen je kan gaan spammen als je dat niet wenst. Ook staat er nu een duidelijke knop op iemands Twitterprofiel als je een account een DM kunt sturen. Zo zie je in een oogopslag of je een privébericht kunt sturen naar een bepaald account.

Een DM of privébericht ontvangen van iedereen?

Je kunt deze optie zelf aanzetten bij je instellingen. Deze staat standaard (gelukkig) uit.

  • Daarvoor ga je naar je instellingen.
  • Je klikt op ‘Beveiliging en privacy’.
  • Zet het vinkje aan bij ‘Receive Direct Messages from anyone’.

Twitter DM van iedereen

Natuurlijk kun je mensen die jou volgen sowieso nog steeds een DM sturen. Maar dit was al zo. Nu kun je ook mensen een privébericht sturen als ze jou niet volgen, maar dit zelf aangepast hebben bij hun instellingen. Zo wordt het nog makkelijker om een privégesprek met mensen te beginnen.

Nieuwe DM knop op je Twitterprofiel

Ook staat er nu een duidelijke DM knop op iemands Twitterprofiel als je dat account een privébericht kunt sturen. Zo zie je dus direct of je iemand een DM kunt sturen. Wat is er gewijzigd in de Direct Message functie op Twitter?

  • Je kunt je instellingen aanpassen zodat iedereen je een DM op Twitter kan sturen, zelfs als je hen niet volgt.
  • Je kunt nu ook antwoorden op iedereen die je een DM stuurt, ook als je dat account niet volgt.
  • Er staat een nieuwe Direct Message knop bij de profielpagina op Android en iPhone, je ziet nu dus op iemands profiel meteen of je een privébericht kunt sturen.

nieuwe DM knop op Twitter profiel

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen