Hoe ChatGPT gratis gebruiken om snel goede marketing content te maken
Hoe ChatGPT gratis gebruiken om snel goede marketing content te maken als ondernemer
07 december 2023 
3 min. leestijd

Hoe ChatGPT gratis gebruiken om snel goede marketing content te maken als ondernemer

Hoe ChatGPT gratis gebruiken om snel marketing content maken voor je website, social media, funnels of online trainingen? Dat is exact wat je hier ontdekt. Je hebt ontzettend veel mogelijkheden met ChatGPT dus zoek jij wat inspiratie hoe je ChatGPT kunt gebruiken als online ondernemer? Dan ben je hier op de juiste plek...

– Laatste update 7 april 2024 –

Beluister de podcast of lees hieronder verder👇ChatGPT bespaart veel tijd

ChatGPT is inmiddels wel mijn favoriete tool die mij dagelijks uren werk bespaart. Het is een fantastische tool die jou als ondernemer kan helpen om productiever én creatiever te werken. ChatGPT heeft veel voordelen voor ondernemers.

Zo kun je ChatGPT inzetten om een verkooppagina te maken, een social media bericht, een videoscript of een compleet promotieplan te bedenken voor de lancering van een nieuw online programma. In een mum van tijd heb je geweldige input voor al je marketing content.


Hoe ChatGPT gratis gebruiken voor je marketing content

Wat kun je met ChatGPT? Wat niet kun je beter stellen. Met ChatGPT kun je met één druk op de knop blogs, social media posts, verkooppagina's, marketingplannen en nog veel meer maken. Je hoeft nooit meer van een leeg scherm te beginnen. Maar ChatGPT heeft ook impact op hoe we marketing doen.

Met ChatGPT beschik je dus altijd over inspiratie en ideeën die je voor marketing kunt gebruiken. Je kunt deze tool dus gebruiken als jouw persoonlijke sparringpartner, die 24/7 voor je klaar staat, helemaal gratis😀

Ook kun je jouw eigen teksten laten verbeteren door ChatGPT zodat het betere en converterende teksten worden. Of SEO geoptimaliseerd. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt ChatGPT raadplegen.


Leestip:

Praktische Toepassingen ChatGPT

Hieronder een aantal praktische toepassingen hoe je ChatGPT gratis gebruiken om snel goede marketing content te maken. In bovenstaande video ontdek je nog veel meer praktische voorbeelden. En je kunt ook de podcast beluisteren als je dat liever doet😉

Content Ideeën Genereren: Even geen enkele inspiratie? Vraag ChatGPT om ideeën voor blogs, sociale media posts of de lancering van je nieuwe online cursus. Geef eenvoudigweg een korte prompt en met één druk op de knop barst je van de creatieve ideeën.

E-mail Marketing: Maak de inhoud van je mails nog boeiender door ChatGPT in te zetten voor het opstellen van pakkende onderwerpregels en je teksten nog overtuigender te maken. Met de juiste input krijg je output die perfect aansluit bij jde problemen en verlangens van e doelgroep.

SEO-vriendelijke Inhoud: Verbeter je online zichtbaarheid door ChatGPT te gebruiken om je content te verbeteren en SEO proof te maken. Optimaliseer je website tekstenin een mum van tijd  met relevante zoekwoorden en frisse ideeën.

ChatGPT gratis gebruiken

ChatGPT is dus een krachtig hulpmiddel voor ondernemers die snel hoogwaardige marketing content willen produceren. Door slimme prompts te geven, kun je ChatGPT inzetten voor diverse toepassingen, van blog ideeën tot e-mailmarketing. 

Experimenteer, ontdek en word een stuk productiever met je content creatieproces met deze handige tool. ChatGPT is een van de krachtigste tools die jij als ondernemer kunt gebruiken om snel en effectief content te produceren. De mogelijkheden zijn eindeloos, en het beste van alles, het kan allemaal gratis!

Jij bepaalt de output die je krijgt

De output die je krijgt, is helemaal afhankelijk van jouw input. "Garbage in, garbage out" noemen ze dat ook wel. Dus hoe specifieker jouw opdracht of instructie (de zogenaamde prompt), hoe beter het resultaat wat je krijgt van ChatGPT. De opdracht die jij geeft aan ChatGPT heet een “prompt”.

Een computersysteem of taalmodel kan nog zo slim zijn, als jij geen duidelijke instructie geeft, krijg je onbruikbare resultaten. Dus als je er “garbage” instopt, krijg je er ook “garbage” uit. Maak je opdracht of prompt dus zo specifiek mogelijk. Wat wil je eruit krijgen, voor wie, waarom en hoe?

ChatGPT Kickstart

Kun je hier nog wat hulp bij gebruiken? 👉 Check dan de CHATGPT KICKSTART 🚀waarin je alle ins en outs van ChatGPT leert om geweldige marketing content te maken. En om het je helemaal gemakkelijk te maken krijg je ook mijn superhandige prompts zodat je het wiel niet meer zelf hoeft uit te vinden maar weet welke prompt je kunt gebruiken.


Vindt je dit interessant? Pin voor later!

Hoe ChatGPT gratis gebruiken om snel marketing content maken voor je website, social media, funnels of online trainingen? Dat is exact wat je hier ontdekt.

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen