De wereld van social media in zorg en welzijn
De wereld van social media in zorg en welzijn
31 maart 2015 
0 min. leestijd

De wereld van social media in zorg en welzijn

De themabijeenkomst op donderdagmiddag 26 maart in het UMC Utrecht stond geheel in het teken van de wereld van social media in zorg en welzijn. Hoe kan of moet je hier als professional in zorg en welzijn mee omgaan? Wat zijn de mogelijkheden en de uitdagingen van social media?

Niemand twijfelt er meer aan dat we de zorg anders moeten organiseren zodat we in de toekomst iedereen de zorg kunnen bieden die nodig is.Social media bieden volop kansen om het echt anders te doen, om werkzaamheden slimmer te organiseren en de handen ineen te slaan voor een betere zorgverlening.

boeklancering social media in zorg en welzijn

Boeklancering boek social media in zorg en welzijn

Deze bijeenkomst heb ik samen met Juliette van der Wurff georganiseerd voor de officiële boeklancering van ons boek ‘Social media in zorg en welzijn‘. We hebben deze middag een aantal interessante sprekers op het podium gezet die cases deelden van o.a. het UMC Utrecht, het Albert Schweitzer ziekenhuis en ‘s Heeren Loo Zorggroep. Sprekers die dagelijks met social media bezig zijn en hun ervaringen deelden. De presentaties van deze middag vind je op de website Social media in zorg en welzijn.

Hieronder nog een korte impressie van de boeklancering:

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen